אשכול משלוחי המנות לפורים תשע"ה

• הוסף לסימניות
רעיונות למשלוחי מנות להורים ולשכנים, דברים פרקטים ומקוריים

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
שושן הבירה

בדיוק שמעתי היום משכנה-
היא מכינה שמרים בצורת שושנים (ממולאים בקינמון או בשוקולד) ומוסיפה בירה

• הוסף לסימניות
ירחם ה'...
רק אני רחוקה מפורים ועוד לא אוחזת בתחפושות ומשלוחי מנות? עוד לא היה טו בשבט!!
מצדיעה לכן על ההתארגנות המוקדמת ומאחלת בהצלחה גם לנקיונות לפסח.

• הוסף לסימניות
מטבח נקי ושכנות מרוצות..

את זה עשיתי בשנה שעברה
את האפיה השארתי לשכנות......
(את השוקולד הכנסתי גם כדי שיהיו 2 מנות -שוקולד ויין)

קבצים מצורפים

• משלוח מנות.png
    KB 929.1 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארט בראש;1508147:
את זה עשיתי בשנה שעברה

מה הרעיון מאחורה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארט בראש;1508147:
את זה עשיתי בשנה שעברה

נראה מהמםם!!
אבל, מי אופה בין פורים לפסח?!?! :D :confused: :rolleyes:

• הוסף לסימניות
העתקתי מה שכתבתי כאן בשנים עברו, טוב שכתבתי כי אני כבר לא זוכרת :eek:
* לדוברי האידיש שבינינו...
שמתי הכל מוצרי אפיה וכתבתי "א גרויסן ישר כח אויף אלעס וואס איר באקט אריין אין מיר"
[למילה באקן יש שני פירושים: 1] לאפות 2] להכניס -להחדיר [בילדים] כלומר תודה על כל מה שאתם מכניסים בי]
* עגלת סופר עם חוט מאריך וכתבתי ל"סופר הורים" מעריכים/מאריכים משפחת... הכנסתי דברים בהתאם והוספתי עליהם משפטים, לדוגמא עוגיות חיוכים כתבתי תמיד מקבלים אותנו עם חיוך וכו', ועשיתי כאילו חשבונית שהכל 0 וכתבתי להם תודה חמה על הכל.
* הבת שלי התחפשה לכבשה - אבקת כביסה, מרכך, מקלות כביסה, צמר פלדה ועוד, כתבתי מיועד לכל סוגי הכבש[ס]ים...
* הכל ירוק וכתבתי "תורה פורימית" מנין ששליח צריך להביא ירוק? [דולרים] מהיונה בתיבה שהביאה עלה זית ירוק... והיה מודבק על זה $.
*הכל אננס.
* בלילה ההוא נדדה שנת המלך - קערות של נטילת ידים [לא יכולתי לראות את הקערות הישנות שלהם...] שעון מעורר, חבל קפיצה שכתבתי עליו חבל על הזמן, מנורת לילה, מגבות פנים, קריאת שמע הממתק פסק זמן, כריות ועוד.
* למגדול ועד קטן - מכל דבר גדול וקטן
* הבת שלי התחפשה לדוורית עשיתי תיבת דואר אדומה וכתבתי הרצים יצאו דחופים בדבר המלך...
* כל המשלוח מנות שוקו וניל תות
שוקו-שוקונס, פודינג שוקולד, שוקולד וכו'
וניל-פודינג וניל, סוכר וניל, תמצית וניל וכו'
תות-שוקולד תות, ג'לי תות, במבה תות וכו'
כאן בעמוד האחרון העליתי תמונות משנה שעברה

• הוסף לסימניות
שנה שעברה הכנתי לשכנות עוגיות געפילטע פיש
(רק לאלה שאני יודעת שיקבלו משהו תוצרת בית.....)
עוגיות שנראות כמו געפילטע פיש, על מצע חסה (מנוגבת היטב) ועיגול גזר למעלה.
קצר הצלחות.
המתכון מפרוג, איך לא?
קרדיט ל-DEENA שהעלתה את הרעיון לראשונה
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=538442&postcount=130

ובכלל כדאי להציץ באשכול הזה, יש בו המון רעיונות, גם לתחפושות וגם למשלוחי מנות
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=23941

• הוסף לסימניות
לא היה לי עקרון דוקא במוצרי אפיה, אלא שכל שנה אני מכינה משלוח מנות עם מוצרים באותו צבע. זה פשוט אסטטי ונעים לעין.. הסתובבתי בחנות וחיפשתי מוצרים באותו צבע ועיני נתקלו במדף עם מוצרים סגולים שהם גם מוצרי אפיה.. הלכתי על זה.
המשלוח מכיל- מארז סוכר וניל, מארז אבקת אפיה, מיץ ענבים, פודינג. וכשקלטנו שלא נצא כך ידי חובה הוספנו גם שוקולד..

• הוסף לסימניות
משלוח מנות אקטואלי

אפשר לעצב משלוח ירוק למורה או לגננת בשילוב משחק לשמיטה וברכה על השקעתה המרובה בשדה החינוך ואיחולים שתראה פרות בעמלה וכד'...
שמעתי על אמהות ששלחו את הדיסק/ המשחק בצרוף ברכה יפהפייה לשנת השבע והמורה/ הגננת נהנתה מאד מאד ולא גמרה להודות.
למעוניינות/למתעניינות- אשמח לתאם איך לשלוח באופן אישי את הברכה עם המתנה. אפשר לפנות במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• מודעה פורים-01.png
    KB 254.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תנו רעיונות... איזה משלוח אפשר להכין לתחפושת של פו הדוב?

• הוסף לסימניות
משהו שקשור לדבש

• הוסף לסימניות
לאחר ההשקעות בכל שנה ושנה (נטו מבחינת הובי וכיף)
הוחלט השנה ברוב יועץ להדר במיוחד ולשלוח משלוח מקורי מקורי!!!
והוא:
שקית נייר יפהיפיה ובתוכה
עוגת הבית של--- (לנשנוש בנקיונות לפסח)
נקטר פירות עסיסי (אחרי שיסיימו עם הארון למעלה, כוס מיץ בוודאי תועיל)
וכמה שוקולדים (לאנרגיה מחודשת)

פורים שמח!!!
ורגוע :)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיון למשלוח מנות למטפלת.

• הוסף לסימניות
חבילת פריכיות אורז + סט של 6 ממרחים שונים במיכלים מיני של B&D
אפשר לצרף מיץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה