מידע שימושי אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד

מצב
הנושא נעול.
שאלה לגבי חיפוש
איך אפשר למצוא בקלות אשכול בנושא שמענין אותי.
באפשרות "חיפוש" בצד שמאל למעלה, אם כותבים 2 מילים מתקבלות אין סוף אפשרויות של כל אחת מהמילים בנפרד.
לכתוב בגוגל
קוד:
Site:prog.co.il
ואז את מילות החיפוש.

כמה נק' צריך בשביל להפוך למשתמש מוביל ממה שאני יודעת זה 330 אז למה זה לא מתעדכן אצלי?
קצת קטנוני לא? אבל אם אפשר למה לא?:eek:

כמה נק' צריך בשביל להפוך למשתמש מוביל ממה שאני יודעת זה 330 אז למה זה לא מתעדכן אצלי?
קצת קטנוני לא? אבל אם אפשר למה לא?:eek:
לפעמים לוקח כמה שעות למערכת לעדכן את זה.
וייתכן שהשתנה, ונדרש מעט יותר נקודות.

עם מי אפשר לדבר לגבי פרסום מודעה (אפילו בתשלום)
שלחתי פניה ב"צור קשר" ואין שום תגובה

עם מי אפשר לדבר לגבי פרסום מודעה (אפילו בתשלום)
שלחתי פניה ב"צור קשר" ואין שום תגובה
יש פה מצד שמאל אייקון פרסם אצלינו, זה המקום.
1633539975181.png

פתחתי היום פורום ב-איש את רעהו וסגרו לי אותו
בסיבה כתבו שהוא לא עומד בכללים...
איך אוכל לדעת מה הכללים?

פתחתי היום פורום ב-איש את רעהו וסגרו לי אותו
בסיבה כתבו שהוא לא עומד בכללים...
איך אוכל לדעת מה הכללים?
יש אשכול נעוץ באא"ר,
ויש את כללי האתר בעמוד הבית הראשי.

נחסם לי ניק לפני תקופה ארוכה ללא הודעה מוקדמת וללא שום הסבר איך אני יכול לשחרר אותו?
מוכן לחזור בתשובה וכו' אם עברתי על כללי הפורום אבל למען השם שייפתח לי

בזמן האחרון לא מתקבלות התראות אצלי על נושאים שבמעקב.
ואז, אם אני נכנסת לנושא זה כאילו "מזכיר " לו שאני עוקבת והוא מתחיל לשלוח שוב התראות. (עד השכחה הבאה...)
למה?

בזמן האחרון לא מתקבלות התראות אצלי על נושאים שבמעקב.
ואז, אם אני נכנסת לנושא זה כאילו "מזכיר " לו שאני עוקבת והוא מתחיל לשלוח שוב התראות. (עד השכחה הבאה...)
למה?
כל עוד לא קראת את ההודעה שקיבלת עליה התראה, לא תקבלי התראה נוספת

עד מתי אזכה לתואר משתמש צעיר-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה