מידע שימושי אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד

מצב
הנושא נעול.
בתוך הכתובת יש גם "שטורדל" שגורם שאח"כ בהודעה נכתב "<לא ניתן לפרסם מיילים בפומבי>"
אגב, יש בעיה באפשרות להוסיף קישור, כי בעיקרון אני רוצה לשים טקסט במקום כתובת הקישור
הכלבויניק יש לי בעיה עם קישור כנ"ל מה עושים?

קונטרול + K

מה זה עוזר? אני שם את הכתובת בתוך המקום וזה נשאר טקסט רגיל, זה השרשור:
  1. אני לא מצליח לעלות קישור אני מעתיק כתובת מהדפדפן ומדביק (כמובן באפשרות "הוספת קישור") האם יש תקלה או שאני לא יודע איך לעשות
תודה מראש לכל העונים!
תדביק את הקישור בגוף ההודעה, לא דרך הוספת קישור.
בתוך הכתובת יש גם "שטורדל" שגורם שאח"כ בהודעה נכתב "<לא ניתן לפרסם מיילים בפומבי>"
אגב, יש בעיה באפשרות להוסיף קישור, כי בעיקרון אני רוצה לשים טקסט במקום כתובת הקישור

1645377407117.png

איך זה אצלך בטופס הנ"ל ואיזה טקסט מוצג בפועל (צרף את הקישור שנכשל)

צפה בקובץ המצורף 1068838
איך זה אצלך בטופס הנ"ל ואיזה טקסט מוצג בפועל (צרף את הקישור שנכשל)
אני שם את הכתובת במקום המיועד ובתיבת טקסט אני מכניס מה שאני רוצה ורואים רק את הטקסט, כטקסט רגיל
אני שם פה את הקישור בגוף ההודעה ולא דרך הוספת קישור
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/getHtmlForm.aspx?formtype=PniotMot @mot.gov.il
הוספתי רווח בין השטרודל לטקסט כדי שיראו את זה (כמובן שהקישור לא עובד ככה)
זה מה שקורה אם אני לא מוסיף רווח
https://forms.gov.il/globaldata/get...x?formtype=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אני שם את הכתובת במקום המיועד ובתיבת טקסט אני מכניס מה שאני רוצה ורואים רק את הטקסט, כטקסט רגיל
אני שם פה את הקישור בגוף ההודעה ולא דרך הוספת קישור
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/getHtmlForm.aspx?formtype=PniotMot @mot.gov.il
הוספתי רווח בין השטרודל לטקסט כדי שיראו את זה (כמובן שהקישור לא עובד ככה)
זה מה שקורה אם אני לא מוסיף רווח
תשתמש בקישור הזה:
פניות משרד התחבורה

אם נרשמתי לעקוב אחר משתמש האם אמורות ללות לי התראות בכל פעם שהוא כותב הודעה?

משתמש חדש
מתי הוא יכול להתחיל לכתוב הודעות?
דחוף מאד.
תודה לעונים

בהודעה על המסך כתוב לה שבמשך 60 יום צריך אישור מנהל לפני הפרסום, אבל אין לה שום אופציה לפרסום שאלה, רק בפורומים שלא קשורים לנושא

בהודעה על המסך כתוב לה שבמשך 60 יום צריך אישור מנהל לפני הפרסום, אבל אין לה שום אופציה לפרסום שאלה, רק בפורומים שלא קשורים לנושא
באיש את רעהו יש אפשרות רק לאחר 60 יום, בשאר הפורומים אפשר מיד לאחר אישור מנהל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה