מידע שימושי אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד

מצב
הנושא נעול.
עברתי עכשיו על כמה מאמרים
1.איך אני מדרגת? ראיתי שישנם מאמרים שמתחת יש כוכביות צהובות של דרוג
איך אני מגיעה לזה?
2.מה זה סקירה שמסומן מתחת חלק המאמרים?

עברתי עכשיו על כמה מאמרים
1.איך אני מדרגת? ראיתי שישנם מאמרים שמתחת יש כוכביות צהובות של דרוג
איך אני מגיעה לזה?
2.מה זה סקירה שמסומן מתחת חלק המאמרים?
לא בכל הקטגוריות במאמרים זה קיים.
באלו שכן, ניתן בראש המאמר לתת דירוג
1647978220119.png

עובדים לאחרונה על כמה הגדרות חדשות בהרשאות.
דווחו לנו על כל בעיה שמצאתם, שאולי נגרמה בעקבות השינויים.

הבעיה הסתדרה?
תודה
אבדוק שוב עוד מעט לראות האם אני מצליח לשנות הודעה זו...

עובדים לאחרונה על כמה הגדרות חדשות בהרשאות.
דווחו לנו על כל בעיה שמצאתם, שאולי נגרמה בעקבות השינויים.

הבעיה הסתדרה?
עברה חצי שעה
כבר אין אפשרות לערוך את ההודעה
זה לא היה כך עד עתה

@הכלבויניק למה כבר אין לי הרשאות להגיב כאן, משהו השתנה? תמיד היה אפשר! (תמיד- עוד לפני הבאג של האפשרות להגיב בקהילת הצלמים וכדו')

@הכלבויניק למה כבר אין לי הרשאות להגיב כאן, משהו השתנה? תמיד היה אפשר! (תמיד- עוד לפני הבאג של האפשרות להגיב בקהילת הצלמים וכדו')
ייתכן וצריך שם כבר חגורה מקצועית כלשהי כדי להגיב.
אנסה לבדוק.

@ניהול האתר
משום מה אני פתאום לא מנוי פרימיום
למרות שאני לומדת בפרוג
לא הודיעו לי על סילוק או משהו:unsure:
אשמח לדעת למה זה בוטל לי

@ניהול האתר
משום מה אני פתאום לא מנוי פרימיום
למרות שאני לומדת בפרוג
לא הודיעו לי על סילוק או משהו:unsure:
אשמח לדעת למה זה בוטל לי
אבל כן יש לך תמונת פרופיל?
כנראה שרק החגורה של "מנוי פרימיום" ירדה, ראיתי הרבה פעמים שיש אותה פעמיים! (וכן חגורות נוספות), לתשומת לב @ניהול האתר

אבל כן יש לך תמונת פרופיל?
כנראה שרק החגורה של "מנוי פרימיום" ירדה, ראיתי הרבה פעמים שיש אותה פעמיים! (וכן חגורות נוספות), לתשומת לב @ניהול האתר
אבל זה לא נותן לי לשלוח הודעה פרטית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה