מידע שימושי אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד

מצב
הנושא נעול.
@הכלבויניק אולי תוציאו שו"ת פרוג עם ערכים ומפתח יש הרבה שאלות שמכפילות את עצמם
בשביל זה נועד האשכול הזה, וכמו שאתה רואה לאורך כל האשכול הזה - לאנשים אין סבלנות לעבור ולקרוא את ההוראות וכו' אז כל אחד שואל בהודעה חדשה וכך נוצר הרבה כפילויות...

שאלה פשוטה, מסתבר שכבר נידונה כאן או שזה פשוט,
אם ברצוני לפרסם מאמר מה עלי לעשות?

שאלה פשוטה, מסתבר שכבר נידונה כאן או שזה פשוט,
אם ברצוני לפרסם מאמר מה עלי לעשות?

שאלה, שאולי לא קשורה,
חברה שלי נרשמה לאתר והיא אומרת שאין לה אפשרות להגיב בשום מקום, למה?

שאלה, שאולי לא קשורה,
אי אפשר להגיב חודשיים מההרשמה (רק אם עושים מנוי פרימיום)

שאלה, שאולי לא קשורה,
אי אפשר להגיב חודשיים מההרשמה (רק אם עושים מנוי פרימיום)
יש תקופת המתנה של שבוע.
לאחר שבוע עד חודש יש מגבלה על כמות התגובות והנושאים.

איך אני מבטלת התראות? כל מה שכתבתי תגובה באשכול
אז אוטומט מראה לי שזה במעקב ושולח התראות
בחלק אני כן רוצה שיהיה אבל בחלק לא?

איך אני מבטלת התראות? כל מה שכתבתי תגובה באשכול
אז אוטומט מראה לי שזה במעקב ושולח התראות
בחלק אני כן רוצה שיהיה אבל בחלק לא?

בראש האשכול:

1648664000480.png

כמו"כ אפשר לקבוע כאן שזה לא יהיה אוטומטי, ובשביל לעקוב אחר האשכול תצטרכי ללחוץ על "הוסף למעקב" (באותו כפתור):

1648664092991.png

זה קורה לי רק ב- "מה חדש"
לכולם או רק לי?

צילום מסך 2022-03-30 222912.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה