מידע שימושי אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד

מצב
הנושא נעול.
מוזר

לפחות אין לי פרסומות :p
גם לי אין פרסומות...
1648669857537.png

פתחתי נושא חדש ואחרי רגע כתוב שהנושא נעול למה???
למה לא נמחק?

אתר פרוג אינו אתר חדשות.
אשכולות עדכונים במקרי חירום מאושרים במקרים חריגים בלבד.

למה מחקתם לי את הנושא?
(אגב, פתחתי אותו שוב, לפני שראיתי שהוא נמחק...)
ב. אם אני עומד בקריטריונים, למה אני עדיין לא יכול להגיב שם? (פורום מוזיקה)

למה מחקתם לי את הנושא?
(אגב, פתחתי אותו שוב, לפני שראיתי שהוא נמחק...)
ב. אם אני עומד בקריטריונים, למה אני עדיין לא יכול להגיב שם? (פורום מוזיקה)
אתה כנראה לא עומד בקריטריונים

האם יש הגבלה לנתינת (y) ביום?
לא.
הרופאים ממליצים לא לעבור את ה-5000, מחשש לנקע באצבע.

רק לידיעתכם, פעילות חריגה בלייקים, כגון נתינת לייקים רבים למשתמש ספציפי, וכדומה, יכול לגרור הרחקה.

שאותו משתמש שנחסם, לא יכול לראות את הפרטים של החוסם,
החסימה גורמת לכך שהחוסם לא יראה את הודעות הנחסם (עיין תשובות קודמות)
(ההגבלה בצפייה בפרופיל תלויה גם בדברים אחרים)

פיצ'ר עתידי למנויים.
שאותו משתמש שנחסם, לא יכול לראות את הפרטים של החוסם,
עיין כאן
משתמשים יכולים לחסום אחרים רק כלפי עצמם.
שהם לא יראו הודעות ופעולות של המשתמש החסום.

אין שום משמעות בלחיצה על כפתור "חסום משתמש" לשאר גולשי האתר.

האם יש הגבלה לנתינת (y) ביום?
רעיון. (y)

פירסמתי מאמר, טור דעה, והוא מחכה לפירסום (אגג, הוא נמצא בקטגוריית מאמרים שלך שהתפרסמו)
ושמתי לב שכבר הרבה זמן לא מתווספים טורים, מה זה אומר? החליטו לצמצם את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה