אם לא עברת על אחד מחוקי הפורום, תנסה ללחוץ על 'דווח על תוכן שלילי' מהפרופיל שלך.
אין.רק אחרי 3 חודשים אפשר להצטרף לקהילת כתיבה?
אין תנאים מקילים?
בלי רווח?איך מתייגים מישהו,
אפשר הסבר?
אמרו לי שעושים @ ואז את שם הניק
אבל זה לא עבד לי...
לא עשית טוב, החסרת את 3 הנקודות, תנסי על שם פשוט.עשיתי
בלי רווח
מה זה אומר 3 נקודות?לא עשית טוב, החסרת את 3 הנקודות, תנסי על שם פשוט.
מה זה אומר 3 נקודות?
איפה שמים את זה?
בניסיון הזה שלא עבד לך (באשכול אחר), היו בנוסף למילים גם נקודות.אבל זה לא עבד לי...
כי לא דייקת... - @אסתי מהודר@אסתר מהודר
משום מה השם הזה לא מתויג
איפה הטעות שלי?כי לא דייקת... - @אסתי מהודר
אסתי ולא אסתראיפה הטעות שלי?
איפה הטעות שלי?
תודה רבה לשתיכן על הדאגה!!!אסתי ולא אסתר
אפשר לשלוח למנהלים(ע"י) תיוג, ואם יתאים יעלו.(מנסיון)יש אפשרות לבקש ממישהו\ מישהי בכתיבה ספרותית, לעלות לשם מאמר שלי?
איפה לתייג אותם?אפשר לשלוח למנהלים(ע"י) תיוג, ואם יתאים יעלו.(מנסיון)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים