מידע שימושי אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
משתמשי פרוג היקרים.

אולי כדאי שיפעל באורח קבע אשכול שירכז את כל המידע על הכלים והפונקציות הקיימים באתר, וכ"כ מידע על חריגות מכללי האתר, וכו' וכו'

הדבר יעמוד ככלי עזר לכל המשתמשים החדשים שאין להם את מי לשאול. ואתגר למשמתשים הוותיקים והמנוסים לסייע בעדם.

• הוסף לסימניות
ראשון השואלים:
האם ה'דרגות' הצמודות לכל משתמש נותן הרשאות נוספות שאינם בברירת מחדל?
מה?
משתמש חדש פעיל וכו'? לא
תגיות כמו משתמש פרימיום עריכה גרפיקה וכו' כן

• הוסף לסימניות
שאלה:
אני די חדשה בפרוג. אשמח לשמוע איך אני יכולה למצוא אשכולות שמעניינים אותי.
יש פה איזה סדר?
או שכל הזמן אני צריכה ללחוץ על "מה חדש"?
אם זה פורום ספיציפי שמענין אותך כמו גרפיקה מחשבים בניה וכו' אפשר להיכנס מרשימת הפורומים
ואם גם זה לא טוב אפשר פשוט ללחוץ על חיפוש

• הוסף לסימניות
מה פשר התופעה של מילים מטושטשות שנפתחות רק בלחיצת העכבר?
עושים את זה כאן:
1606723110969.png

בוחרים את הטקסט, ואז לוחצים על אינליין-ספוילר.
או קודם לוחצים על האינליין-ספוילר, ואז כותבים בפנים את הטקסט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הענין /תועלת?
  • כשרוצים להסתיר מידע ברגע הראשון (ולמנוע 'ספוילר' בלע"ז).
  • כשרוצים לכתוב משהו שלא יהיה מודגש, בעבר עשו את זה עם כיתוב בצבע לבן/בהיר מאד, עכשיו יש את זה.
  • כשרוצים לעצבן מישהו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וזו הבקשה שלי

• הוסף לסימניות
סתם הצעה קטנה לגולשים.
אחד הניקים שאל האם צריך תמיד לעשות "מה חדש"
אני מקיש בגוגל את האות ה ואז הוא מביא את האופציה ל"הודעות חדשות" של פרוג, וממילע אין את העצבים על ה"מה חדש" שנותן רק הודעות ספורות ואת השאר צריך להקיש עוד הפעם.
או מיד כשמגיעים ל"מה חדש" מקישים על "הודעות חדשות בפורומים" ואז יש את הכל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה קורה לי רק בפרוג.
המסך לפעמים מתחיל להבהב ואני חייב לעבור לכרטיסיה אחרת בשביל שכשאחזור אחרי רבע דקה לפרוג הוא יסתדר.
לפעמים בכלל נמחק המסך לגמרי לכ-10 שניות ורק אז חוזר לעצמו.
ממה זה נהיה, והאם זה רק אצלי ומה ניתן לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה