- הוסף לסימניות
בשמחה!תודה
בשמחה!תודה
איך אני משנה את השם שלי? יש לי מנוי פרימיום...על 1 אני יודעת לענות, שרק מנויי פרימיום רשאיים לשנות את השם, יש להם אפשרות א פעמים לשנות
רק עכשיו אני רואה שכתבתי שאפשר לשנות א פעמים. זה טעות. שינוי שם 5 פעמים.איך אני משנה את השם שלי? יש לי מנוי פרימיום...
רק מנויי פרימיום בתשלום יכולים להחליף שם משתמש, לא פרימיומים של תלמידי פרוג.איך אני משנה את השם שלי? יש לי מנוי פרימיום...
אוקיירק מנויי פרימיום בתשלום יכולים להחליף שם משתמש, לא פרימיומים של תלמידי פרוג.
הצטרפת לקהילה מקצועית!
הצטרפות לקהילה מקצועית, מעניקה לך פרס של 10 נקודות מוניטין
לא כל הצטרפות לקהילה מזכה בניקוד,הצטרפתי לקהילה אבל לא קיבלתי נקודות, מה הסיבה?
למה ומדוע?הודעות באיש-את-רעהו אינן נספרות
צריך לשאול את @הכלבויניקלמה ומדוע?
לפי מספר הנקודות של המשתמשעל פי מה ניתנת ההגדרה למשתמשים
למשל משתמש צעיר מקצוען וכו'?
למה ומדוע?
אכן, אתר פרוג הוא אתר מקצועי, ונוצר עבור הקהילות המקצועיות והמשתמשים שם.צריך לשאול את @הכלבויניק
חשבתי שזה בשביל להראות רק את הרמה המקצועית של המשתמש
רעיון! נחשוב על זהואין לי מושג א"כ למה לייקים באא"ר כן נספרים)
מותר לי להעיז לשאול?והערה אחרונה, לדון על ענייני לייקים וניקוד פחות אוהבים פה, עדיף לחזור לשאלות על שימוש בפורום עצמו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים