מידע שימושי אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד

מצב
הנושא נעול.
@מרשמלו כללי האתר הכונה לזה או לזה?
פשוט לא מצאתי את מה שכתבתם בשניהם
לא זה ולא זה...
שים לב אני לא כתבתי כללי האתר אלא כללים והכוונה לכללים שמופיעים בראש פורום אא"ר
פה -

היו עוד אשכולות שכנראה שיחררנו מהנעיצה, שם היה מפורט יותר ענין הסרטים/סירטונים
(אני אנסה לחפש...)

@ניהול האתר,
והאשכול הזה למה ננעל?
למה ובמה הוא נוגד את הכללים??

@ניהול האתר,
והאשכול הזה למה ננעל?
מצטרפת גם אני לשאלה

מנהלים נכבדים, בסופ"ש שעבר, פרסמתי מודעה.
עדיין כתוב עליה שהיא מחכה לאישור :( .
אתם יכולים לעזור לי???
קישור יעזור.
אולי תעברי על המודעה שלי:
עדיין לא אשרו לי אותה.
תודה.
(זה אמנם לא בנושא מכירות ודירות, אך בכל זאת.)
מה קורה?

באיזה פורום ההודעה?
אני מגיעה לדף ללא תקין.
זה לא תקין כי זה עדיין לא מאושר.
זה כותב לי:
1625685456359.png

פרסמתי במודעות:
1625685516294.png

@ניהול האתר,
והאשכול הזה למה ננעל?
@מרשמלו, התייחסותך בבקשה

ניסיתי פעמיים להצטרף לפורום סאונד והפקות אולפן ולא התקבלתי
נראה לי שלא שלחתי את סוג העבודות שצריך
מישהו יודע מה בדיוק צריך לשלוח? (קטע קול, קישור לסט, וכו')

ניסיתי פעמיים להצטרף לפורום סאונד והפקות אולפן ולא התקבלתי
נראה לי שלא שלחתי את סוג העבודות שצריך
מישהו יודע מה בדיוק צריך לשלוח? (קטע קול, קישור לסט, וכו')
?

רציתי לשאול -
אם אני נמצאת בפורום מסוים, ויש שם מדי הרבה עמודים.... (כמו כאן למשל...) ואין לי זמן לשבת ולקרוא הכל, אבל אני רוצה לדעת אם כבר נשאלה או דובר ענין מסוים באותו הנושא, אפשר לעשות חיפוש בתוך הפורום?

רציתי לשאול -
אם אני נמצאת בפורום מסוים, ויש שם מדי הרבה עמודים.... (כמו כאן למשל...) ואין לי זמן לשבת ולקרוא הכל, אבל אני רוצה לדעת אם כבר נשאלה או דובר ענין מסוים באותו הנושא, אפשר לעשות חיפוש בתוך הפורום?
1626011230030.png

רציתי לשאול -

@אלעזר 1 הבעיה היא שהחיפוש הוא בכל הפורום ולא דווקא באשכול ספציפי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה