לא רק בזה היו להם הצלחות בהרבה דברים אחרים גם ולכן באמת המונים נוהרים אליהם, אבל רוב הציבור לא מאמין להם, שהרי לא יתכן שרוב הרופאים שלא מאמנים בדרך שלהם עובדים בשביל חברות התרופות
אכן אכן, יכול להיות, אני רק רוצה שמי שנוכח בהצלחות האלה בעצמו על עצמו יאמר את זה...
וכן, ישנם גם דברים שהם מסתמא הצליחו, כי על כל אדם יכול לפעול משהו שיצליח עליו ספציפית
בכל מקרה, על סוכרת נעורים אני מחכה לאדם שיגיד שנרפא מזה...
העולם מלא במחקרים על השתלת תאי בטא בלבלב, וכדומה, ככה שחברות הטכנולגיה לא מצליחות להפריע לתהליך. נשמע מוזר שרק לשני הדוקטורים הנ"ל יש התנגדות בקהילה הרפואית.
ועוד דבר על טיפולים אלנטרנטיביים:
בהנחה שזה לא רק ויטמינים מוכרים, אף אחד לא יודע מה זה החומר שהרופא נותן לו להכניס לו לגוף. ויש מצב שזה מזיק מאד...
על כל תרופה צריך אישורים לא רק שהיא עובדת אלא גם שהיא לא מזיקה. ולא לחינם החיסון נגד הקורונה לקח לו זמן עד שקיבל אישור "חירום"!!! כי לא נותנים לאנשים משהו שהוא לא בטוח ויש מצב שהוא יזיק להם.
ולגבי כל הטוענים על הרפואה של היום שהם מקובעים, זה לא כל כך הגיוני כי כל הזמן יש חידושים ברפואה, וזה שאורך החיים של היום גדול בעשרות אחוזים מאלה של פעם זה בגלל ההמצאות החדשות. הם כן מאד זהירים, ובצדק, שלא להזיק לאף אחד.
וחוץ מזה, כל רופא שמכנה את עצמו בתואר "הרב" אני אישית מתרחק ממנו, פשוט רבנים מסתמא יש לי גדולים ממנו. אני בא להתרפאות אצל "רופא" ולא אצל "רב", או אחד שמכנה את עצמו ככזה. ואגב בתורה כתוב "ניתן רשות לרופא לרפאות", לא ל"רב", אבל זה כבר עוד נושא טעון...