- הוסף לסימניות
בשורה משמחתתודה על היוזמה,
לכל המנוטפרים והמנותבים והמאותרגים והמהדרינטים והנטניקים
לידיעתכם, חסום בנט.
בשורה משמחתתודה על היוזמה,
לכל המנוטפרים והמנותבים והמאותרגים והמהדרינטים והנטניקים
לידיעתכם, חסום בנט.
https://www.youtube.com/watch?v=xxzOV-XkQpkזה לא דרייב אלא אתר כלשהו
לי הוא חסום.
אפשר קישור ישיר מארנה ?
יש שם הצגה בשעה 4:50הקישור הרשמי של סיום הש"ס של דרשו במנצסטר
https://www.youtube.com/watch?v=w3Yaf5N03hk
הורדתי את כל הסרט כדי לחתוך את ההצגה כמו שצריך ואז גיליתי שזה לא קיים שם במלואו...יש שם הצגה בשעה 4:50
על זה דיברו?
יש לזה תרגום לעברית?
עריכה:
עכשיו אני רואה שחתכו את זה...
אוקיי, נחכה שיגמרו החגיגות...
מתוקןיש כאן מישהוא שיכול לעשות לי טובה?
אני רוצה את השיר של דודי קאליש
מהסיום השס בארנה [מתחיל יהי רצון נגמר עם מודים אנחנו לך...]
יש מישהוא שמסכים לחתוך לי את זה?
משעה 1:34:50
עד1:44:20
אלפי תודות!!!
אלפי תודות!!!!מתוקן
בהחלט יצירה יפה מאד!!! מענין מה המקור של השיר ישן חדש ????יש כאן מישהוא שיכול לעשות לי טובה?
אני רוצה את השיר של דודי קאליש
מהסיום השס בארנה [מתחיל יהי רצון נגמר עם מודים אנחנו לך...]
יש מישהוא שמסכים לחתוך לי את זה?
משעה 1:34:50
עד1:44:20
אלפי תודות!!!
יש בשיא לייב אבל הוא לא עובד..ברגעים אילו.
יש קישור לשידור חי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יצחק., ברוך ר ו-פנתרה שחורה3 //