אשכול סרטוני אוכל שפתוחים בנטפרי בלבד!!!

• הוסף לסימניות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
קצת מדבר הרבה , אבל מעניין ...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתכון מוסרט להום פרייז פרווה בתנור,
קדימה קישורים....

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתכון מוסרט להום פרייז פרווה בתנור,
קדימה קישורים....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
@פרוגמטי
תודה, יש עוד?
אפשר לעלות אולי כקובץ?
לא מצליח להוריד

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
כאן הוא אומר (לפני פחות משנה) שאשתו ממוצא מוסלמי ורוצה (?) להתגייר..
אוקיי
אני שמעתי משהו אחר, אבל לא זוכרת איפה ואין לי קישור

בכל מקרה הוא יהודי. לצורך הענין כאן
וזה מה שמשנה. כל עוד מה שמעלים הוא רק דברים כשרים, בבישול כשר.
לי למשל מפריע הרבה יותר הסרטונים של ביג דן הרבה פחות יהודי בעיני מה שהוא מכין הוא גם מכין לא כשר [כאן יש אפשרות להעלות רק כשר, ללא בשר וחלב וכו', על איזה עוף הוא משתמש אין שליטה כמובן], האכילה שלו גסה מאוד בעיני ולא מכבדת. אבל אני משאירה כל עוד זה נקי מבחינת כשרות.

בבקשה להשאיר את האשכול הזה ענייני
כבר ביקשתי.
אם הוא יהפוך לאשכול דיונים, הוא ימחק.
תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה