- הוסף לסימניות
כל יום מחדש.יש מי/שהי שיודעת פרטים?
מעניין וחשוב לי לדעת. (כמו לכולן?...)
בהודעה 26 יש פרסום של אור החיים זה מופיע שם בשורה הראשונה מימין
נערך לאחרונה ב:
כל יום מחדש.יש מי/שהי שיודעת פרטים?
וזה מה שזה נשמע? המשך הגיגים למילים טובות ואחיו?כל יום מחדש.
בהודעה 26 יש פרסום של טור החיים זה מופיע שם בשורה הראשונה מימין
נגמר בעיתון??
סיפור מדהים!
זורם מהנה וסוף סוף בלי אנשים מושלמים מידי,
כל כך כיף לקרוא ולהתחבר לדמויות.
מדובר בסיפור על אביגיל?הגדרה טובה...
אבל אני חייבת לומר שהיו פרקים עצובים מדי, שגרמו לי לבכות. העצב של חיה היה עמוק נורא וחסר מוצא.
כן. אחרת גם אני איבדתי את האחיזה.מדובר בסיפור על אביגיל?
כנ"ל.עיני יוצאות מחוריהן עם כל הודעה....
דרושה בדחיפותת!
ספריה,
נורמטיבית,
חרדית,
מכילה את הספרים החדשים,
אם בתשלום- אז הגיוני והוגן,
בבני ברק.
יש למישהו?
הייתי שמחה לקנות, אך אין לי אופציה להגיע לנקודות המכירה הספיציפיות,ספר לילדים עם קושי בוויסות החושי בעלי רגישות יתר
כרגע אין אופציה כזו, אבל אפשר לקבל בדואר רשום בתוספת תשלום של 10 ש"ח.הייתי שמחה לקנות, אך אין לי אופציה להגיע לנקודות המכירה הספיציפיות,
אשמח להפצה בחנויות.
הבנתי שהספר הוא לא בדיוק סיפורי.יש מי/שהי שיודעת פרטים?
אם מודיעין עילית קרוב אלייך.עיני יוצאות מחוריהן עם כל הודעה....
דרושה בדחיפותת!
ספריה,
נורמטיבית,
חרדית,
מכילה את הספרים החדשים,
אם בתשלום- אז הגיוני והוגן,
בבני ברק.
יש למישהו?
עבר זמנו - בטל קרבנו... (אקטואלי)אחרי פסח
אפשרי בכלל לקרא בפסח אחד 20 ספרים עבי כרס?עבר זמנו - בטל קרבנו... (אקטואלי)
כןןןן....אפשרי בכלל לקרא בפסח אחד 20 ספרים עבי כרס?
יפה.כןןןן....
אפילו יותר
אין על הספריה שלך! (מתנצלת שזיהיתיאם מודיעין עילית קרוב אלייך.
את מוזמנת.
בספריה שלי, יעמדו כל הספרים הללו בעז"ה אחרי פסח. על המדף.
עכשיו תזדהי גם...אין על הספריה שלך! (מתנצלת שזיהיתי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //