דרוש מידע אשכול עדכוני הספרים החדשים

• הוסף לסימניות
יש מי/שהי שיודעת פרטים?
מעניין וחשוב לי לדעת. (כמו לכולן?...)
כל יום מחדש.
בהודעה 26 יש פרסום של אור החיים זה מופיע שם בשורה הראשונה מימין

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: 2OR
  • הוסף לסימניות
כל יום מחדש.
בהודעה 26 יש פרסום של טור החיים זה מופיע שם בשורה הראשונה מימין
וזה מה שזה נשמע? המשך הגיגים למילים טובות ואחיו?
או הלואי אמן יוחאי ממשיך לחיות או ממשיכי דרכו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נגמר בעיתון??

סיפור מדהים!
זורם מהנה וסוף סוף בלי אנשים מושלמים מידי,
כל כך כיף לקרוא ולהתחבר לדמויות.

הגדרה טובה...

אבל אני חייבת לומר שהיו פרקים עצובים מדי, שגרמו לי לבכות. העצב של חיה היה עמוק נורא וחסר מוצא.

• הוסף לסימניות
עיני יוצאות מחוריהן עם כל הודעה.... :confused:

דרושה בדחיפותת!
ספריה,
נורמטיבית,
חרדית,
מכילה את הספרים החדשים,
אם בתשלום- אז הגיוני והוגן,
בבני ברק.

יש למישהו?
אם מודיעין עילית קרוב אלייך.
את מוזמנת.
בספריה שלי, יעמדו כל הספרים הללו בעז"ה אחרי פסח. על המדף.

• הוסף לסימניות
מהפרסום של תפארת
המנצח- חני פרידמן (אילו עוד ספרים היא הוציאה?)
טריקולור- פ. שטרן
מתאים לכתר- בוימגולד
נוה-הניג (שאלות ותשובות על דילמות וקשיים (נראה לי על שלום בית אבל יתכן שאני טועה.)

• הוסף לסימניות
והנה עוד אחד חדש:
עוצמת התקווה- עטרה חפץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה