דרוש מידע אשכול עדכוני הספרים החדשים

באמת תהיתי :(
אבל פסדר גיליתי את אדמה פראית בחנות (לא ביתן הספר!) ברחוב מלכי ישראל עליז טרי ורענן :)

נערך לאחרונה ב:
באיזו חנות מצאת? בווייס ספרים?

אני קראתי.
מאוד נהניתי.
אשמח להחליף עם ספרים חדשים בבני ברק
יש לי את באשר הוא שם של צוובנר, אשמח להחליף, או תמורת ספרים חדשים אחרים.

באיזו חנות מצאת? בווייס ספרים?
יש על הרחוב של מלכי ישראל, חנות כזאת שמוכרת גם ספרים באנגלית ומשחקים... אני אפילו לא יודעת מה שמה. זה לא שינקיס, נכון? לפני שמסתובבים לעזר יולדות אם אני לא טועה.
אבל מתאים שגם בויס ספרים יהיה...

יש על הרחוב של מלכי ישראל, חנות כזאת שמוכרת גם ספרים באנגלית ומשחקים... אני אפילו לא יודעת מה שמה. זה לא שינקיס, נכון? לפני שמסתובבים לעזר יולדות אם אני לא טועה.
אבל מתאים שגם בויס ספרים יהיה...
מכירה אותה אבל לא זוכרת את שמה.
קנית?

יש לי את באשר הוא שם של צוובנר, אשמח להחליף, או תמורת ספרים חדשים אחרים.
אשמח להחליף אותו או ספרים אחרים מהמלאי שלי תמורת אל תסתר של ליבי קליין, לקריאה בחג, בבני ברק.

יש לי את אל תסתר משהי רוצה להחליף איתי?
בי-ם

אבל פסדר גיליתי את אדמה פראית בחנות (לא ביתן הספר!) ברחוב מלכי ישראל עליז טרי ורענן :)
לפי הפרסום במקומונים הספרים יהיו בהמון ספרים בירושלים.

כשאת מוצאת במודיעין עילית, תעדכני.
יש ביתן הספר במודיעין עילית וקרית ספר

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה