***אשכול "עטיפות" / "חוברות" של דיסקים***

חוברת האלבום החדש של שלום בראדט

cover_for_web_2000x.jpg

קבצים מצורפים

• משמיע שלום בראדט.pdf
    51.4 MB · צפיות: 388
יש למישהו את השירון של הדיסק הזה:

עטיפה.jpg

אפשר להעלות את החוברת 'STRONGER CLOSER'

(של היום השמיני- 8th Day)
תודה!

נערך לאחרונה ב:
למי יש את החוברות של מרדכי שפירא מחר וכל הדרך אשמח מאוד תודה:D:D

אשמח אם יש למשהו את החוברת של האלבום רילקס של שמחה ליינר ושברוך לוין.

קבצים מצורפים

• ProjectRelax3Cover.jpg
    ProjectRelax3Cover.jpg
    KB 110.9 · צפיות: 78
מישהו יכול להעלות את החוברת של שלוימי גרטנר ניסים?
תודה רבה מראש

רילקס 10 של מר"מ.
תודה

למישהו יש את החוברת של 'מכאן ואילך-שלומי טויסיג' ?
תודה מראש

אם יש לאחד, אשמח מאד.
אם קשה עליכם לסרוק וכו' - הסתכלו בבקשה בשיר של אנה ה' כי אני עבדיך - המשל עם השה שנגנב, של מי המשל (אם זה לקוח מאיזה ספר או משהו).
[את זה שהוא כתב את המילים על לחן של ר' שלוימה (עממי כלשונו) - אני יודע, ברצוני רק לדעת אם יש שם מקור של מי המשל]
בתודה מראש

יש לי את הדיסק אך אין שם חוברת...
לשיר קוראים "די פאסטיכער"
קודם כל תודה על התגובה.

מה זאת אומרת 'אין שם חוברת'? לא צורף אז חוברת?!
או שמא לך אין כבר את החוברת.

קודם כל תודה על התגובה.

מה זאת אומרת 'אין שם חוברת'? לא צורף אז חוברת?!
או שמא לך אין כבר את החוברת.
אני לא זוכר... (זה היה מזמן...)
כעת אין שם,
והגיוני מאוד שזה הגיע בלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה