***אשכול "עטיפות" / "חוברות" של דיסקים***

1401f282-whatsapp-image-2019-07-27-at-8.35.43-pm.jpeg

יש למישהו העטיפה של
נתנאל & יהונתן מנת - שערי דמעות - ווקאלי
תודה!

יש למישהו העטיפה של
ארי גולדוואג - עונות הגאולה - ווקאלי (סינגל קליפ)
תודה!

יש כבר את העטיפה של האלבום החדש 'אלע אלע' של מנדי ווייס?
תודה מראש!

***אשכול "עטיפות" / "חוברות" של דיסקים***
לא?
עטיפות הכוונה העטיפות המלאות - לא רק תמונות.
(ובוודאי שלא מאלבומים שעדיין לא יצאו.)

אבל אתם לא חייבים להקשיב לי,
אני סך הכל רוצה שיהיה אשכול יעיל וכשמחפשים חוברות לא יצטרכו לעבור על עשרות עמודים לא רלוונטיים.

בתקווה להבנה.

עטיפות הכוונה העטיפות המלאות - לא רק תמונות.
(ובוודאי שלא מאלבומים שעדיין לא יצאו.)

אבל אתם לא חייבים להקשיב לי,
אני סך הכל רוצה שיהיה אשכול יעיל וכשמחפשים חוברות לא יצטרכו לעבור על עשרות עמודים לא רלוונטיים.

בתקווה להבנה.
הבנתי... סליחה....

נודה למי שיוכל להעלות את החוברת של האלבום של בערי וועבר 'עשרה מיני נגינה'.

תודה.

יש למישה העטיפה של:
ישי ריבו - לשוב הביתה - ווקאלי
תודה מראש!

יש למישהו את החוברת של האלבומים החדשים:
מענדי ווייס - אלע אלע
דודי קאליש - גוט שבת
ושלומי גערטנער - יהללו?
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה