***אשכול "עטיפות" / "חוברות" של דיסקים***

עטיפות האלבום החדש של אלי הרצליך - הרצליך 2

עטיפה.jpg

קבצים מצורפים

• הרצליך 2 - עטיפות - אלי הרצליך.pdf
    2.4 MB · צפיות: 164
יש למישהו את החוברת של הדיסק הקודם של אלי הרצליך 'חתן דומה למלך' ???
דחוף :(:(:(

לכבוד עמוד 33 של האשכול, ולאור הבקשות לעטיפות אלבומים חדשים וגם ישנים.

חשבתי על רעיון של פתיחת תיקייה בגוגל דרייב, מסודרת לפי זמרים.
ושכל אחד ישתדל להעלות את העטיפות שיש לו, לפחות את חלקם.

אני חושב שאם יהיו הרבה שיתנדבו, וכל אחד יתרום אפי' קצת, יחד נוכל להקים מאגר גדול מאוד.

מה אומרים?

האם תשתתפו?

מצפה לתגובותיכם...

אני חושב שאם יהיו הרבה שיתנדבו, וכל אחד יתרום אפי' קצת, יחד נוכל להקים מאגר גדול מאוד.

מה אומרים?

האם תשתתפו?

מצפה לתגובותיכם...
רעיון יפה, אבל הלוואי ויש לי מאגרים, אני לא מחוברת כמוכם לכול הקבוצות.........

רעיון יפה, אבל הלוואי ויש לי מאגרים, אני לא מחוברת כמוכם לכול הקבוצות.........
מספיק שמאה אנשים מעלים כל אחד 3 עטיפות שבמקרה יש לו.
וכבר יש לנו מאגר של 300 עטיפות...

מה אומרים?

האם תשתתפו?

מצפה לתגובותיכם...
רעיון בומבסטי אני בעד :):):)

חוברת אלבום של Covering Classics שמעון קרמר - יוחאי בריסקמן,
אפשר להעלות?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה