אשכול עיצוב דמויות הארי פוטר - Harry Potter

מצב
הנושא נעול.
לחברי וחברות הקהילה היקרים
האשכול עוסק בעיצוב דמויות ופידבק מקצועי סביב נושא מסויים, ולא בדיונים אודות הנושא עצמו.
המשך עבודה פוריה ומהנה.

לחברי וחברות הקהילה היקרים
האשכול עוסק בעיצוב דמויות ופידבק מקצועי סביב נושא מסויים, ולא בדיונים אודות הנושא עצמו.
המשך עבודה פוריה ומהנה.
תודה

הארי (לא מהסרט, מהספר ובסגנון שלי:))
הארי.jpg

נערך לאחרונה ב:
איזה אפיון גזעי!
הקסם הזה שהוא יוצר מזכיר לי את הלורדים האלו, שהיו מחליפים גוון במחי לורד שקוף-לבן... זוכרים את הנוסטלגיה הזאת?

הפעם משהו יותר בסגנון "סקיצתי".
זה משהו שבחיים לא נמאס לצייר בהמון וריאציות, ממש תרפיה בין עבודה לעבודה.
harry 2.jpg
הרמיוני.jpg
רון.jpg

@אילוסטרייטורית אחת, אני ממש מעריצה של היצירות האלה.. מדהים! הדמויות שלך ככ מלאות חיים ואין אצלך חזרות... אני יכולה לצייר את אותה דמות אלף פעמים בלי לשים לב. אצלך כל דמות עם אופי משל עצמה. ביג לייק! ועבודה נקיה מאד.

דרך אגב השחקן שמשחק את הארי פוטר הוא לגמרי יהודי אמא שלו יהודיה ...
וואו חידשת לי!
הלכתי עכשיו לבדוק ;)
באמת יש לי חשק לצייר אותו ולהחזיר אותו בתשובה בדרך משלי ...
אה .. וכמעט שכחתי .. הציור הזה פשוט מושלללם אין על הארי עם פאות וכיפה ...
קצת מוזר לגייר אותו ככה - מאולץ טיפה, אבל עדיין ממש מתוק.
אם יש לך ציור כזה תעלי!

קצת מוזר לגייר אותו ככה - מאולץ טיפה, אבל עדיין ממש מתוק.
אם יש לך ציור כזה תעלי!
היי הוא לא צריך גיוררר הוא יהודי !!!
( דרך אגב אין לי ציור כזה ... אולי בהמשך אני אצייר ויעלה ... האשכול הזה פשוט נתן לי חשק ממזמן לנסות לצייר אותו ...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה