להשראה אשכול ענווים.

יו"ר שטראוס בהודעה לציבור: לקחנו פסק זמן. כל העבודה במפעל כרגע מקופלת. ייתכן שהתקלה נגרמה בגלל פרה, אולי עלמה שעבדה במפעל ויצאה ברבע לשבע במקום לעבוד עד חצות. המצב ממש לא ספלנדיד ובטח לא לטעמי. ממש לא כיף כף. שולחת מכאן נשיקולדות לנפגעים

היכונו לפתיחת החנות של שני הרוסים בשכונה שלי עיד ופיטר
את שם החנות אתם כבר יכולים לנחש

שמעתי את דברי יו"ר שטראוס על כך שהיו יונים במפעל
אלוקים ישמור זה לא היה קרם פיסטוק מה שהיה לי במקום המילוי תות

שמעתי את דברי יו"ר שטראוס על כך שהיו יונים במפעל
אלוקים ישמור זה לא היה קרם פיסטוק מה שהיה לי במקום המילוי תות
ההודעה הזו חורגת מגבולות הטעם הטוב...

נערך לאחרונה ב:
החותמת החדשה של עילית:
נאפה לאחר הפסח והסלמונלה

נערך לאחרונה ב:
אח שלי יושב ואוכל לידי צימוקים בכייף שלו
פתאום אחזתי שהוא ממש "מצתמק וטוב לו"

ד"א, חשבתי הרבה זמן איזו חברה לפתוח וזו המסקנה אליה הגעתי:
אפתח חברת רכב יוקרתית, ואקרא לה חמור.
כך שהמשיח יבוא, הוא יבוא על הרכב שלי :)

כן, אני יודעת שהמשיח עני.
כמובן שהוא יקבל ממני רכב לבן במתנה.
סלוגן החברה:
"ואסע אתכם על כנפי נשרים"

נערך לאחרונה ב:
גם אתם אחזתם שהיחידים שלא מקבלים חופשה בעצמאות זה עצמאים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה