להשראה אשכול ענווים.

אינסטלטור:
עוסק בצרכי ציבור

אני מחפש רעיון של פרסום לקראת פורים
של מכירת מגילות אסתר
אשמח לקבל רעיונות
כאן באשכול או במייל
‫<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

של מכירת מגילות אסתר
אשמח לקבל רעיונות
כאן באשכול או במייל

אם קופירייטינג יהפך לחינמי, אני מחפש ממה להתפרנס...
אשמח לרעיונות.

של מכירת מגילות אסתר
אשמח לקבל רעיונות
כאן באשכול או במייל

מחפש מגילת אסתר
אשמח לקבל בת.ד. שלי
או בUPS.
תודה.

אשמח לקבל רעיונות
כאן באשכול

הגעת לפורום הנכון, יש כאן קופירייטרים מוכשרים שישמחו לעזור.
תוכל לפתוח אשכול נפרד תחת הכותרת 'דרוש קופירייטר'.
מאמינה שיפנו אליך.
אחרי שתסביר ותפרט יותר, תקבל גם הצעות מחיר.

הרבה הצלחות

נערך לאחרונה ב:
יכול להיות שלא הסברתי את עצמי נכון , אני מתנצל בפני מי שחשב שאני רוצה קופירייטר חינמי.
על כן ראו הודעה זו כמבוטלת ,
"דרוש קופירייטר לפרסום של "תערוכת מגילות אסתר " שאני רוצה לערוך, לפני חג הפורים ,
שם ימכרו את כל סוגי המגילות , אשכנזי וספרדי , בכל הגדלים , והסגנונות
אם יש לך מה להציע
צור קשר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

סלוגן לעמותת עידוד לאימוץ כלבים
יש מי שדואגלי.

שם לעמותה למניעת השמנת יתר אצל ילדים,
'משמינים מנחת'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה