להשראה אשכול ענווים.

בביתר יביאו בליל ראש השנה סימן חדש "גזמי עצים",
שגם גמזו יבין שאנחנו עיר ירוקה.

ובשאר מקומות יאמרו על ה"גזר" - גמזו לטובה.

לוקחים פרי כתום ואומרים: שנהיה לירוק ולא כרמזור שנהפך לאדום.
ועל הירוק ככרתי - גמזו לטובה.

רוני גמזור
אחרי שהוא הוציא את הרמזור השאיר את עם ישראל ביגון.
אפ'חד לא שאל איך הוספתי ר' מיותרת לגמזו.
אני מסביר בכל אופן,
זה בגלל שהוא התחיל לפגוע ברבנים,
ברבי נחמן מברסלב, ברבי חיים.
על זה היגון.
תכלה שנה וקללותיה.

למה שמלות כלה לא יכולות להיות שחורות
אם אתם עדיין שואלים כנראה לא ראיתם את השמלות שלנו וכו
או לחילופין
שמלות כלה שחורות,
הפתענו אותכם יש לנו עוד הרבה מה להפתיע,
אפשרות פרסום לשמלות כלה
אף פעם לא הבנתי לא הפרסום מתעקש להיות בגבול הנורמה אולי פעם אחת אנשים יחשבו הפוך ויהיה לנו קצת יותר מעניין

אף פעם לא הבנתי לא הפרסום מתעקש להיות בגבול הנורמה אולי פעם אחת אנשים יחשבו הפוך ויהיה לנו קצת יותר מעניין
מי שמשקיע כסף בפרסום, לא עושה זאת כדי שיהיה לאנשים מעניין,
אלא כדי שיקנו את המוצר.

מעניין ,
כי אותי לימדו שכל מה שפרסום רוצה זה לעורר התעניינות בדבר שאני לא הייתי מתעניין לולי הפרסום,

מעניין ,
כי אותי לימדו שכל מה שפרסום רוצה זה לעורר התעניינות בדבר שאני לא הייתי מתעניין לולי הפרסום,
התעניינות במוצר \ מותג ?
אכן ואכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה