להשראה אשכול ענווים.

משהו ששמתי באשכול אחר:
אם הייתי צריך למתג חברת פיגומים ערבית, רק עם אותיות סת"ם:
‏‏לכידה.PNG

סתאאאם, בצחוק :p
אני אגיד לך את האמת לאמיתה. אני ראיתי את מה שאתה עיצבת באשכול הנ''ל וזה קפץ לי לראש ואז כתבתי את זה.

המגזין למכרסם המצוי:
כח הכרסום

הפגיעה בילדי המעונות בהסכמת מעון ראש הממששה...

אבל רגע...
במעון ראש הממשלה יש רק בן זוג אחד עובד
אז למה הוא מתוקצב ב15 מליון????
אה... נפתלי פשוט לא אברך...
שוב בינטטו אותנו :confused:

הגזירות של ליברמן-
גועליציה או פוזיציה?

האם הוא מתכוון ברצינות לממש אותם או עושה עלינו פוזה ? :cool:

אבסורד:
כל הכועס - כאילו עובד עבודה זרה
כל הכועס כאילו - עובד עבודה זרה

לא הכי קשור לאשכול אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים
לאחר הטעות המרה של נפתלי בנט, הוא ניסה שזה לא יחזור שוב, אז הוא נזכר בהלכה היהודית לגבי משיב הרוח ומוריד הגשם
וניסה לחכות אותה: עוד מעמית סגל ב׳ערוץ 12׳: נפתלי בנט אמר בנאומו היום בכנסת בכוונה כ-70 פעם ״חבר הכנסת ביבי נתניהו״. כמובן שגם פה הוא טעה.
זה מזכיר לי את הסיפור על 'מוחמד': שאלו אותו למה החליט דווקא לעשות 5 תפילות ביום. אמר: ראיתי שליהודים יש 3 תפילות. אמרתי אני אעשה כפול, עשיתי 5!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה