פיקדונות אשכול פקדונות פק"מ בבנקים השונים תנאים וריביות

• הוסף לסימניות
עדכון למתעניינים, אחר בירור שערכתי:
נכון להיום
בנק מזרחי נותן מסלול של 4 שנים עם ריבית קבועה שנתית של 4.4%
אבל פלוס הגדול הוא שיש תחנת יציאה כל שנה ובה אפשר לבחור אם רוצים על התקופה שחלפה 4.4% או צמוד למדד- מה שיוצא הכי גבוהה לאותה תקופה
וכמובן דיבית דריבית משנה לשנה
ולכן עבור הפקדת כמה עשרות אלפי שקלים לטווח של שנה בלבד, זה היה נראה לי עם תשואה נטו נזילה, גבוהה יותר מקופת גמל הלכה או קרן מיטב כספית שקלית, האם צדקתי במסקנתי?

• הוסף לסימניות
היה לנו לאחרונה פיקדון בבנק הפועלים בריבית של 4.06% עם תחנה כל שבוע!
אבל תשימו לב - משכנו פעם אחת סכום מסוים והחזרנו מייד (בסוף לא היינו צריכים)
לי זכור שהיה כתוב שהריבית לא השתנתה..
בכל אופן שמשכנו את הכל גילנו שזה לא הגיוני הריבית -ואז אמרו לנו שמאז שמשכנו הריבית השתנתה ל 0.16%
זה היה מאד מתסכל לשמוע... אבל משמים :)

(הביאו לנו פיצוי הלוואה בנקאית ללא ריבית.. אני כבר לא יודעת מה שווה יותר...)

• הוסף לסימניות
היה לנו לאחרונה פיקדון בבנק הפועלים בריבית של 4.06% עם תחנה כל שבוע!
אבל תשימו לב - משכנו פעם אחת סכום מסוים והחזרנו מייד (בסוף לא היינו צריכים)
לי זכור שהיה כתוב שהריבית לא השתנתה..
בכל אופן שמשכנו את הכל גילנו שזה לא הגיוני הריבית -ואז אמרו לנו שמאז שמשכנו הריבית השתנתה ל 0.16%
זה היה מאד מתסכל לשמוע... אבל משמים :)

(הביאו לנו פיצוי הלוואה בנקאית ללא ריבית.. אני כבר לא יודעת מה שווה יותר...)
בקרן כספית התשואה כעת טובה יותר, עם תחנה יומיומית.

• הוסף לסימניות
אבל אף אחד לא מבטיח מה יהיה עוד שנה אבל בבנק אתה מקבל התחייבות עתידית שזה וודאי יש בזה מעלה
כנ"ל לצד השני.
אם יעלה הריבית.
בכל מקרה, הבנק לא פראיר, אם הוא נותן ריבית כזו סימן שהוא מהמר על אי הורדת ריבית.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, הבנק לא פראיר, אם הוא נותן ריבית כזו סימן שהוא מהמר על אי הורדת ריבית.
זה לא מוכרח כי הבנק צריך את הכסף בשביל לספק הלוואות. והוא מוכר את עכשיו ללקוח לפי מחיר גיוס הזה . אז הוא איך שלא יהיה מרויח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה