דיון אשכול ציורי מרגל להשכרה - פאן ארט

מצב
הנושא נעול.
והנה אייל לפי איך שאני דמיינתי ושוב, מדובר בעיפרון פשוט ובלי ידע בציור.(אולי רק בגלל זה יש לי אומץ להעלות לפה ציורים)
ציור יפה
רואים שמדובר בשרבוט ;)
אבל למה זה לא מזכיר לי את אייל בשום צורה?
emoji_u1f928.png

כן, אבל את לא העלית לפה... ;)
נוווו מי עוד מעלה?
אני הולכת להעלות ציור של עוגיות מפוררות אחרי מה שיונה ספיר עשתה לאייל בדם קר .... ואני רצינית להחריד !!
עוגיות מפוררות זה החיים :confused::confused::confused:
עריכה : ( שלא תהיה אי הבנה ... אני אהבתי את דם קר ברמות על )

נערך לאחרונה ב:
אני הולכת להעלות ציור של עוגיות מפוררות אחרי מה שיונה ספיר עשתה לאייל בדם קר .... ואני רצינית להחריד !!
עוגיות מפוררות זה החיים :confused::confused::confused:
מבינה אותך לחלוטין
אם הייתי יודעת לצייר זה היה קצת יותר מעוגיות מפוררות
למה לגבי אייל העוגיות הן סימן למתח, והספר הוא יותר ממותח

והנה אייל לפי איך שאני דמיינתי ושוב, מדובר בעיפרון פשוט ובלי ידע בציור.(אולי רק בגלל זה יש לי אומץ להעלות לפה ציורים)
אהם זה נראה בחור צעיר..
אבל בתור שרבוט זה נחמד ביותר

את היחידה שבאמת יודעת אבל לא נתת לי תמונה ולכן נאלצתי לעשות רק מה שהיה נראה לי
ממש מצטערת
אתה יודע, זה קצת חסוי כל הנושא הזה. במיוחד עכשיו, המצב קצת רגיש.. תאלץ להסתפק בזה.

ממש מצטערת
אתה יודע, זה קצת חסוי כל הנושא הזה. במיוחד עכשיו, המצב קצת רגיש.. תאלץ להסתפק בזה.
תשחררי תמונה בלי שאייל ישים לב ( זה כנראה בילתי אפשרי אבל תמיד כדאי לנסות )

כמו שאת מכירה אותי, ואת מכירה אותי, אני לא מאלה שמנסות את בעליהן- למה אני יודעת שזה יהיה ניסיון עקר.

נראה לך ????
זה יסכן אותה ות'ילדים. חוץ ממה שמסכן את אייל עצמו.
בכול אופן פורום ציבורי... לכי תדעי מי מסתובב כאן...

נראה לך ????
זה יסכן אותה ות'ילדים. חוץ ממה שמסכן את אייל עצמו.
בכול אופן פורום ציבורי... לכי תדעי מי מסתובב כאן...
אז לפחות תמונה שלו מחופש... :p

ממש מצטערת
התמונה פחות הבעיה
איך את משתמשת ברשת
לא יכולים לאתר את המיקום שלכם לפי זה?

אשכולות הfan art חלקלקים ביותר.
שפלונג! הנה.
האשכול החליק בסליים הפטפטת, קיבל מכה חזקה בדיוק במנעול וננעל בשיבה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה