- הוסף לסימניות
אם מדד המחירים לצרכן יעלה 4%, אין מס.אם אני שמה 2000 כל חודש לשנתיים בקרן כספית, רווח של 4%, כמה יוצא לי אחרי הורדות של המיסים וכו'?
אם מדד המחירים לצרכן יהיה 0%, מס25% על הרווח. ישאר תשואה נטו 3%.
אם מדד המחירים לצרכן יעלה 4%, אין מס.אם אני שמה 2000 כל חודש לשנתיים בקרן כספית, רווח של 4%, כמה יוצא לי אחרי הורדות של המיסים וכו'?
מסתבר שכדאי לראות/לשמוע את הסרטון המצ"ב, בשביל להבין, בגדול, מה הם התשמישים שעבורם כדאי להשתמש בקרנות כספיות...אם אני שמה 2000 כל חודש לשנתיים בקרן כספית, רווח של 4%, כמה יוצא לי אחרי הורדות של המיסים וכו'?
גמ"ח זה רעיון לא רע.זה לא נגמר עוד אברך שאת ההון עצמי שלו שם בגמ"ח
כי "הוא רוצה כסף נזיל"
חייבים לצאת בהסברה לציבור על קרן כספית
מגדל כספית כשרה. (אאל"ט זה המס': 5138094)הגעתי לבנק. הם בקשו מספר ושם- כלומר?
הגעתי לבנק. הם בקשו מספר ושם- כלומר?
ומה הכי מומלץ?יש כמה קרנות כספיות אתה צריך לבחור
כשרות יש שלוש
1. מיטב כספית שקלית כשרה
2. מגדל כספית שקלית כשרה
3. לא זוכר שמשהו ישלים
ומה הכי מומלץ?
מה המספר של מגדל?
מגדל כספית כשרה. (אאל"ט זה המס': 5138094)
כן זה הגיוני יש בנקים שמחתימים את הלקוח על מסמך זה עוד בשעת פתיחת חשבוןניסית לקנות קרן כספית בבנק (פעלים) הם מבקשים ממני להיכנס לסניף לחתום על איזשהו מסמך
זה הגיוני? למה חברים אמרו לי שהם לא היו צריכים?
ואי אפשר לחת באתר או משהו?כן זה הגיוני יש בנקים שמחתימים את הלקוח על מסמך זה עוד בשעת פתיחת חשבון
לאואי אפשר לחת באתר או משהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים