- הוסף לסימניות
וכל זה רק אם אני מוכר את כל הקרן נכון? אם מוכר רק כמה יחידות יותר קשה... כי חלק קניתי בככהה וחחלק יותר יקר..זה יהיה יותר מסובך לבדיקה.
אבל אפשר גם לבדוק בפועות עו"ש שלכם את כל פעולות הקניה וכדו'.
וכל זה רק אם אני מוכר את כל הקרן נכון? אם מוכר רק כמה יחידות יותר קשה... כי חלק קניתי בככהה וחחלק יותר יקר..זה יהיה יותר מסובך לבדיקה.
אבל אפשר גם לבדוק בפועות עו"ש שלכם את כל פעולות הקניה וכדו'.
יותר קשה אבל אפשרי.וכל זה רק אם אני מוכר את כל הקרן נכון? אם מוכר רק כמה יחידות יותר קשה... כי חלק קניתי בככהה וחחלק יותר יקר..
כן.אשמח לדעת ממי שמבין
אם יש לי סכום של 250,000 ש"ח וזה מיותר לי לשבוע עד שבועיים
האם יש ענין להפקיד בקרן כספית
אשמח לתשובות רק אם מישהו יודע מניסיון או מידיעה
תודה רבה
תודה רבה!כן.
תרויח מזה לשבוע כ200₪ לפני מס.
אפשרי למכור את זה מתי שרוצים ורואים את זה בחשבון תוך יום יומייםתודה רבה!
ויהיה אפשרי למשוך את זה בכל רגע נתון גם לאחר מס' ימים ?
תוך יומיים שלוש מנסיוןורואים את זה בחשבון תוך יום יומיים
היה אצלי לכמה שבועות 600 א"ש שמתי בקרן כספית והרווחתי יותר מ 1800.אשמח לדעת ממי שמבין
אם יש לי סכום של 250,000 ש"ח וזה מיותר לי לשבוע עד שבועיים
האם יש ענין להפקיד בקרן כספית
אשמח לתשובות רק אם מישהו יודע מניסיון או מידיעה
תודה רבה
שוב קרה לי. קניתי ביום שישי. הופיע בעו"ש שקניתי. הופיע בשוק ההון. ועכשיו נעלם הקנייה מעו"ש. מעריך שיחזור לקדמותו אחרי חצות. זה קשור לימי עסקים?משהו הזוי. קניתי כמות יחידות דרך פועלים. זה הופיע בעו"ש הקנייה. הופיע כבר באתר שוק ההון, ופתאום הפעולה נעלמה מהעוש ונעלם מאתר שוק ההון היחידות הללו. כאילו לא נלקח ממני כסף וגם היחידות לא מופיעות
אבל לא הבנתי מה זה?לא יחזור אחרי חצות יחזור מחר בבוקר, מניסיון.
כי זה תלוי מתי קנית אותם.ראיתי בתיק של מיטב שהשינוי מעלות הוא 0.54 לעומת מגדל שזה 0.03
מה הכוונה?כי זה תלוי מתי קנית אותם.
אם קנית את זה באותו יום לא יכול להיות כזה הבדל.מה הכוונה?
הבנתי.אם קנית את זה באותו יום לא יכול להיות כזה הבדל.
את ה 0.54 קנית לפני ה0.3
הוא מראה לך כמה אחוז הרווחת מאז שקנית...
אם אני מבין נכון הבדל יומי ושינוי מתחילת השקעה
[תעלו צילום מסך ונוכל לדעת..]
מישהו יודע להסביר מה אומר כל אחד מהדברים?
צפה בקובץ המצורף 1889278
ראיתי בתיק של מיטב שהשינוי מעלות הוא 0.54 לעומת מגדל שזה 0.03
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים