- הוסף לסימניות
הרב דביר.אי.בי.אי. כספית שקלית כשרה
מי הגורם המפקח?
כלומר איזה הכשר זה?
הרב דביר.אי.בי.אי. כספית שקלית כשרה
מי הגורם המפקח?
כלומר איזה הכשר זה?
איפה?לא.
יש רשימה של הרב @השקעות R הון
איפה?
בקרנות סל רואים שם מילים כמו סנפ 500 וכו'![]()
השוואת קרנות סל
docs.google.com
תגלול לסוף הרשימה.בקרנות סל רואים שם מילים כמו סנפ 500 וכו'
לא ברור לי ,קררנות סל זה לא קשור לזה
אני מפספס כנראה משהו
אשמח אם תסביר
קרן כספית או פיקדון בנקאי (תלוי כמה נותנים בבנק ולכמה זמן סוגרים אותו)שלום וברכה,
רציתי לשאול היכן כדאי להניח סכום כסף מכובד לטווח קצר יחסית,(מס' חודשים או יותר)
תודה
מה עדיף מהם?קרן כספית או פיקדון בנקאי (תלוי כמה נותנים בבנק ולכמה זמן סוגרים אותו)
האחוזים שמקבלים על פקדון בנקאי - קבוע מראשמה עדיף מהם?
מצד אחד יותר פשוט להפקיד בבנק בריבית של אזור 4 % ללא באלגן ולא צריך ללמוד משהו חדש , ומצד שני אולי בקרן כספית ארויח עוד כמה שקלים יותר?
למה אני יותר נוטה לפקדון בבנק ?-(המוכר והותיק....)
בקרן כספית תקבל תשואה דומה לריבית בנק ישראל (פחות או יותר) והכסף יהיה נזיל לך ברמה הכמעט יומית. מצד שני בפיקדון בנקאי אין נזילות כ"כ (נזילות ע"פ רוב תבא ע"ח גובה הריבית).מה עדיף מהם?
מצד אחד יותר פשוט להפקיד בבנק בריבית של אזור 4 % ללא באלגן ולא צריך ללמוד משהו חדש , ומצד שני אולי בקרן כספית ארויח עוד כמה שקלים יותר?
למה אני יותר נוטה לפקדון בבנק ?-(המוכר והותיק....)
ממש לא נכון.(דהיינו: לרוב שינוי יומי בשאר הקרנות הוא 0.01%, במיטב 0.02%).
דהיינו?ממש לא נכון.
אתה מציג פה תשואה כפולה ועקבית של קרן כספית אחת לעומת השניה, והנתון הזה לא קיים.דהיינו?
כל יחידה היא בערך שקל כך שתוכלו לבחור בכ-3000 יחידותשאלה על הוק לקרן כספית
אם אני רוצה להעביר כל חודש 3000 שח, איך זה נהיה בפועל? כי זה נותן רק אופציות של הוק לכמות יחידות
ידוע, הכוונה שזה 3000 עגול ומדוייקכל יחידה היא בערך שקל כך שתוכלו לבחור בכ-3000 יחידות
זה תלוי באיזה חברהכל יחידה היא בערך שקל כך שתוכלו לבחור בכ-3000 יחידות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים