- הוסף לסימניות
אכן זה דבר שאפשר לבדוק אותו...
אז לא ראית.
אבל זה קיים והיה גם בקרן שקלית.
אז לא ראית.
אבל זה קיים והיה גם בקרן שקלית.
אגב, מה ההסבר של זה?שיש יום אחד ירידה של 0.01% או 0.02% שאחרי יום עולה בחזרה זה לא ממש ירידה.
וזה משהו שיכול להיות.
בדקת כל יום ויום?במגדל אני מעל 9 חודשים. ולא ראיתי.
תסתכל מה קרה בין 16 ל 17 ביוני האחרון.בקרן כספית שקלית, בחיים לא ראיתי ירידה אפילו של יום.
לאאאאאבדקת כל יום ויום?
שלום וברכהלכא' 157 (וכמובן גם בבן זוג הרלוונטי-בד"כ מי שהכנסתו גבוהה יותר, אא"כ מדובר בקרן צבועה)
מנוכה מס בבנק.שלום וברכה
אני מעלה נשכחות, אני קורא את האשכול ונפגש בזה.
לאחרונה פתחתי עוסק פטור ואני עומד להגיש דו"ח, צריך לדווח על הכנסות מקרן כספית גם אם לא משכתי את זה וז רק מופקד?
ומה קורה אם אני מושך, הבנק לא מפחית מס לבד?
ותיאום מס? ודו"ח לעוסק זעיר?מנוכה מס בבנק.
לא.ותיאום מס? ודו"ח לעוסק זעיר?
ריווחי הון לא קשורים לתיאום מס.ותיאום מס?
עוסק זעיר לא חייב בגשת דוחותודו"ח לעוסק זעיר?
אז מה זה הציטוט שהבאתי מלעיל.ריווחי הון לא קשורים לתיאום מס.
עוסק זעיר לא חייב בגשת דוחות
רק הצהרה על הכנסות באזור האישי.
כן.שלום וברכה.
האם יש הבדל אם אני קונה קרן כספית שקלית דרך הבנק או דרך ברוקר?
כרגע הכסף בבנק אבל פתחתי חשבון בפסגות (שמיועד להחליף את הנוכחי שבאקסלנס בעתיד) ואני רוצה להעביר לשם בינתיים את הכסף שבבנק לקניית קרן כספית.
זה משנה משהו?
אודה למענה.
בבנק אין בכלל עמלות על קרן כספית ??כן.
בבנק זה ללא עמלות - ע"פ חוק.
בברוקר בעיקרון זה עם עמלה.
ספציפית, אני חושב שפסגות נותנת פטור מעמלות עם קרן כספית.
אין עמלת קנייה ומכירה.בבנק אין בכלל עמלות על קרן כספית ??
בבנק אין בכלל עמלות על קרן כספית ??
שום עמלות.אין עמלת קנייה ומכירה.
דמי ניהול כן.שום עמלות.
לא קניה ומכירה, ולא משמורת.
דמי ניהול בתוך הקרן.דמי ניהול כן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים