ועכשיו אחרי יום שוב חזר ל-300 ומשהו. מישהו יודע מה קורה במערכת של פועלים שכל פעם משתנה נתונים?איך יכול להיות שהופיעה שינוי מעלות במטבע נייר על קרן מסויימת 300 שקל. ופתאום אחרי שקניתי עוד 900 יחידות זה קפץ בן יום ל-700 שקל... המערכת מוזרה.
אני מציע השערה:ועכשיו אחרי יום שוב חזר ל-300 ומשהו. מישהו יודע מה קורה במערכת של פועלים שכל פעם משתנה נתונים?
לא.האם יש הבדל מאיזה בנק אני מפקיד לקרן כספית?
יש דמי כניסה של 0.1שחקן חדש במגרש.
@השקעות R הון @ה. שלמה @מקצועי בלבד מה דעתכם?
ברק כספית, 5141692. 0.00% דמי ניהול + 0.01 דמי נאמנות.
קרן חדשה עם דמי ניהול של בעל הבית השתגע!
מה לגבי כשרות?
איפה ראית?יש דמי כניסה של 0.1
זה המון במושגי קרן כספית. שבאףצאחת אחרת אין בכלל עמלה כזו אלא רק דמי ניהול שמתפרסים על פני כל השנה.
בדף הקרן במאיהאיפה ראית?
לא כשר.שחקן חדש במגרש.
@השקעות R הון @ה. שלמה @מקצועי בלבד מה דעתכם?
ברק כספית, 5141692. 0.00% דמי ניהול + 0.01 דמי נאמנות.
קרן חדשה עם דמי ניהול של בעל הבית השתגע!
מה לגבי כשרות?
למה כוונתך?מה קרה למיטב
??מה קרה למיטב
לטובת הקוראים שאינם בקיאים, כדאי להבין שאין ירידות בקרן כספית.
ירידה של 0.01% או 0.02% ליום יומיים, זה לא באמת ירידה, ואף אחד לא משקיע בקרן כספית ליום או ליומיים.
טובת הקוראים שאינם בקיאים היא שלא יבהלו כשיראו ירידה - ויבינו מה זה, ושזה יתקן עצמו.
וזה בדיוק מה שכתבתי.
ולא לכתוב ש'מחיר קרנות כספיות אינו יורד'.
לדוג':אני לא חושבת ככה, אבל תכתוב כהבנתך.
מה קרה למיטב
אני שמתי לב שאתה משתמש בממשק של אתר בנק הפועלים, יש שם משהו דפוק שנניח ומשכת או הפקדת כסף לקרן, זה מראה ביום - יומיים הראשונים כאילו זה רווח של הקרן,אני יודעת שזה קרה באזור המלחמה עם איראן ושזה לא מלחיץ
סתם מעניין אותי למה זה
קרה גם בתקופת הקורונה.אני יודעת שזה קרה באזור המלחמה עם איראן ושזה לא מלחיץ
סתם מעניין אותי למה זה קורה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים