כללי אשכול ראשון מסוגו > רקעים מרתקים/יהודיים לדסקטופ >>> לשימוש אישי בלבד!

• הוסף לסימניות
יש לי חולשה אישית ליצור רקע לדסקטופ לפי תחושות הבטן האישיות.
כך קורה שמפעם לפעם אני מתרענן עם יצירות מעניינות.

אמממה... חשבתי למה שלא יהנו כולם?

כך נולד האשכול.

אז רגע לפני שהאשכול נורה לאוויר העולם. ורגע לפני שאתם רצים להעלות תמונות של תפילין וטליתות, שהרי ברקעים יהודיים עסקינן.
כללי האשכול:

א. גודל התמונה באזור 2000 על 3000 PX או לפי רוחב מסכים קלאסיים אחרים, אבל לא תמונה מרובעת ח"ו...

ב. החלק הימני המיועד בדסקטופ לתכני שולחן העבודה יהיה נקי מכל רבב ומכל טקסטורה מורכבת. עדיף לתת ריבוע לבן או הבהרה וכו' בכדי להפוך את מיקום התכנים לברור.

ג. על התמונה להיות מעניינת! להביא חידוש, אמרה, אמירה. אפשרי להוסיף טקסט קרייאיטיבי, אל תשכחו. לא מדובר בפורום איש את רעהו, אנשים אוהבים פה יצירה! פסיק, נקודה.

ד. התמונה של הח"ח שהעליתי היא לצורך דוגמה בלבד - ואין לעשות בה שימוש - יוצר האיור של החפץ חיים הוא האמן יואל וקסברגר, והשילוב הוא שלי, אין לעשות בה שימוש בלא רשותו.

קבצים מצורפים

• טוב4.jpg
    טוב4.jpg
    KB 181 · צפיות: 239
  • טוב5.jpg
    טוב5.jpg
    KB 73.3 · צפיות: 227
  • טוב6.jpg
    1.9 MB · צפיות: 59
  • טוב3.jpg
    טוב3.jpg
    KB 115.6 · צפיות: 202
  • הוסף לסימניות
מגניב, אחד אחד!

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"2000","width":"3000","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/filedata\/fetch?id=4875190&type=thumb"}[/IMG2]
אבל למה קופי טוב חייב להיות הפוך, לפעמים, כן כן, לפעמים זה יכול להיות גם ישר.
הכלל הוא, לשבור את הכללים כשצריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;n4875236:
מגניב, אחד אחד!

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"2000","width":"3000","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/filedata\/fetch?id=4875190&type=thumb"}[/IMG2]
אבל למה קופי טוב חייב להיות הפוך, לפעמים, כן כן, לפעמים זה יכול להיות גם ישר.
הכלל הוא, לשבור את הכללים כשצריך.

כי זה הפוך ממה שאתה כותב חחח הפוך על הפוך

• הוסף לסימניות
חבל שאני מסיט את האשכול הנפלא ממטרתו העיקרית, אבל אני לא יכול להתאפק [שכחתי את הכדורים בבית...] ;)

קופי טוב אמור לשרת את המטרה, קופי טוב אמור להניע אנשים להבין מושג מסוים או לצרוך מוצר מסוים.
אנחנו לא ליצנים או אנשי קומדיה, וגם לא אמנים ציניים שמחפשים לבטא את האומנות שלנו על גב הלקוחות האומללים
אנחנו אנשי מקצוע שצריכים להשקיע כל מאמץ להניב תוצאות עבור הלקוחות השפופים שלנו שאיבדו תקווה ומייחלים לגואל שיגאל אותם מכל הצרות שלהם.

אז לפעמים זה הפוך, ולפעמים הפוך על הפוך, ולפעמים ישר על ישר - תלוי מה המטרה.
בביטוי מקצועי: אסטרטגיה קודמת לקריאייטיב, גם בחשיבות מעמדו, וגם בשלבי הצעדים.

אולי מחר בבוקר אני יקום הפוך, אבל לבינתיים אני הפוך על הפוך...

• הוסף לסימניות
רעיון חזק לגמרי!
אוסף מקורי לדור העתיד...
תודה על השיתוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;n4875500:
חבל שאני מסיט את האשכול הנפלא ממטרתו העיקרית, אבל אני לא יכול להתאפק [שכחתי את הכדורים בבית...] ;)

קופי טוב אמור לשרת את המטרה, קופי טוב אמור להניע אנשים להבין מושג מסוים או לצרוך מוצר מסוים.
אנחנו לא ליצנים או אנשי קומדיה, וגם לא אמנים ציניים שמחפשים לבטא את האומנות שלנו על גב הלקוחות האומללים
אנחנו אנשי מקצוע שצריכים להשקיע כל מאמץ להניב תוצאות עבור הלקוחות השפופים שלנו שאיבדו תקווה ומייחלים לגואל שיגאל אותם מכל הצרות שלהם.

אז לפעמים זה הפוך, ולפעמים הפוך על הפוך, ולפעמים ישר על ישר - תלוי מה המטרה.
בביטוי מקצועי: אסטרטגיה קודמת לקריאייטיב, גם בחשיבות מעמדו, וגם בשלבי הצעדים.

אולי מחר בבוקר אני יקום הפוך, אבל לבינתיים אני הפוך על הפוך...

בא נתחיל עם זה שקפה טוב זה באמת קפה הפוך. מה לעשות זה הטעם שלי :)

עכשיו לגבי הקופי אשר לשמו שפכת את כל המלל דלעיל, פוסט יפהפה ומעורר מחשבה.
אז יש לך פוסט נאה לאתר שלך. :D
Copy paste to your post.

• הוסף לסימניות
היצירות הם משהו משהו... מיוחד.
רעיון חזק ביותר.

• הוסף לסימניות
חבל"ז כל הכבוד על הרעיון.
ב. החלק הימני המיועד בדסקטופ לתכני שולחן העבודה יהיה נקי מכל רבב ומכל טקסטורה מורכבת. עדיף לתת ריבוע לבן או הבהרה וכו' בכדי להפוך את מיקום התכנים לברור.

החלק הימני חייב להיות בצבע כהה בכדי להפוך את מיקום התכנים לברור.
מצ"ב שינוי לפי הנ"ל וגם התאמת גודל לרוזולוצית המסך שלי: 1920\1080

• הוסף לסימניות
למרות שאני מרגיש כמו קול קורא במדבר :)

קבלו עוד משהו, קריאייטיבי וגם ציני קצתתתת.

לגבי הקטע שכתבתי שצוטטתי "החלק הימני חייב להיות לבן או כהה..." הכוונה לניקיון מכל טקסטורה. וגם אם זה לבן\שחור או כל צבע נקי בלי טקסטורה כבדה זה טוב.

קבצים מצורפים

• טוב7.jpg
    טוב7.jpg
    KB 290.6 · צפיות: 185
  • הוסף לסימניות
אני כך פרזיטי, אם עשיתי כבר אז זה לעצמי

אגב... רעיון שעלה לי
תשלחו לכל הלקוחות שלכם מתנה קטנה "רקע לשולחן העבודה במיתוג שלהם"
עשיתי את זה היום לכמה והם נראו די מופתעים

תודה מוטי על הרעיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן ליברמן;n4879804:
אני כך פרזיטי, אם עשיתי כבר אז זה לעצמי

אגב... רעיון שעלה לי
תשלחו לכל הלקוחות שלכם מתנה קטנה "רקע לשולחן העבודה במיתוג שלהם"
עשיתי את זה היום לכמה והם נראו די מופתעים

תודה מוטי על הרעיון

אכן, מנהגי מקדמת דנא, לשלוח ללקוחותיי הממותגים, מתנה פרופיל מותאם לג'ימייל + רקע לשולחן עבודה.
וכן, הם בהחלט מרוצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה