כללי אשכול רעיונות לשיפור ופיתוח האתר והפורום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;49289:
ראשית תודה רבה.

אני הייתי שמחה אם בתחתית הפורום היתה מסגרת בה יהיה כתוב כמה משתמשים מחוברים, ואת שמותיהם. כך אם רוצים לשלוח הודעה / הודעה פרטית לאחד החברים יודעים אם הוא מחובר או לא וכדו'.

ככלל, אופציות חיפוש נרחבות יותר ואשכול/גלריה שבה ירוכזו העבודות שמעלים יכולים להיות שימושיים בהחלט.

לדעתי, עדיף כל תמונה שמעלים לפורום (כמו שביקשו למשל, סופגניה, סביבון וכו' והחברים העלו תמונות) לשים בגלריה. ככה אם מישהו יצטרך שנה הבאה סופגניה הוא ימצא אותה בגלריה ולא יצטרך לבקש...

ושוב תודה רבה על ההשקעה וההתעניינות.

ומכאן קריאה למפתחים - שכל פעם שמעלים לפורום תמונה, שהמערכת תשאל את המשתמש אם ברצונו להוסיף לגלריה.

• הוסף לסימניות
ואולי שיהיה אפשרות לסמן בנוגע לכל תמונה - לשימוש חופשי/לשימוש רק באישור הבעלים/ יש בעיה של זכויות יוצרים מאתר פלוני וכו'.
או שיהיה מותר להעלות רק תמונות שנקיות לחלוטין מבעיות כאלו.

• הוסף לסימניות
אגב, גם אני צריכה להירשם מחדש כל פעם שאני רוצה להכנס לפוטופרוג.

• הוסף לסימניות
גם אני מתבקש להרשם, ולכן יש לי רעיון פשוט שעובד. יש לי קישור במועדפים לגלריה, וכשאני לוחץ על הקישור הוא נכנס מיידית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;49289:
ראשית תודה רבה.

אני הייתי שמחה אם בתחתית הפורום היתה מסגרת בה יהיה כתוב כמה משתמשים מחוברים, ואת שמותיהם. כך אם רוצים לשלוח הודעה / הודעה פרטית לאחד החברים יודעים אם הוא מחובר או לא וכדו'.
.

תודה על התודות

אבל האופציה הזאת קיימת ובעמוד הבית למטה רואים כל הזמן כמה מחוברים ומי מחובר. ויתירה מזאת יכולים גם לראות מה הוא עושה כעת בפורום.
וניתן להקיש על השמות ולצפות בפרופיל או לשלוח הודעות.
רק שיש אופציה אצל כל משתמש להגדיר עצמו אם הוא נסתר, ואז גם כאשר הוא מחובר לא רואים. ולדעתי זה חשוב. לא כל אחד מסכים שידעו מתי וכמה הוא גולש לכאן וזה זכותו של כל אחד.

• הוסף לסימניות
כמו כולם גם אני מצטרפת לתודות.

זה פרט שולי, אבל היות וקצב היילודה פה גדול ב"ה
ונוספים פה כל הזמן ניקים חדשים ולא ידועים, והשמות המגוונים לא חושפים את העומד מאחוריהם
נח יותר להגיב אם ליד כל ניק יהיה כתוב זכר/נקבה (כמו בפורום הקודם)

• הוסף לסימניות
הצעה נוספת, ששקלתי לפתוח אותה באשכול חדש.
כיוון שרבים פה באים מתחום הציור, איור, קומיקס וקריקטורות, לדעתי יש לייחד לכך פורום נפרד, בו נוכל להתייעץ ולהעלות עבודות, לתת קישורים למדריכים ברשת ולפתח את התחום שהוא די שונה במהותו מעיצוב גרפי.

• הוסף לסימניות
מצטרף להסתר פנים לגבי פורום מיוחד לציור ואיור..
לדעתי צריך לפתוח אשכול הצבעות בקשר לזה..

טענתי נובעת מזה שאני לא מתעניין בתחום הזה [וכמעט] ולא בודק אשכולות בנושא הזה.
ואני מניח שישנם מספר חברים לא קטן שיהנו מההפרדה הזאת לשם הרחבת הנושא.

(וכמבון שמורדוך צריך להיות מנהל :))

• הוסף לסימניות
אוקי. בזמן הקרוב נפתח פורום לאיור וציור. כמובן המנהל יהיה מורדוך, (אם יענה לבקשתינו לנהל את הפורום..)

חברי עיצוב גרפי יהיו מאושרים אוטומטית להשתתפות בפורום איור וציור.

תודה

• הוסף לסימניות
  • למי מאוד יעזור אשכול (עוגן) של מחירונים
אפילו שיש הדל בין ארצות/ציבור/ותק/והשקעה

יש איזשהו כלל במחירונים ואשמח אם יהיה אשכול כזה.

• וגם
שאם אחריי שבועיים נזכרים להוריד משו שכבר לא נמצא על השרת, שאוטומטית יטען בחזרה באם מבקשים

• הוסף לסימניות
יישר כח!

אשמח מאד גם אני לפתיחת פורום נפרד לציור ואיור.
כמו''כ כבר צידדתי בעבר באשכול עוגן למחירים.
מיותר לציין (ואולי לא) את התועלת הרבה שהפקתי מהשתתפותי בפורום. יישר כח!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 46 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איזה מתוק!

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שאני לא יודעת איפה לשאול:
אני חדשה בפורום, ראיתי שמחליפים כאן תמונות (יפות ואיכותיות) האם הם מוגנות בזכויות יוצרים? או שמיועדות לקהל הרחב? אשמח להשתמש בהם!

• הוסף לסימניות
קארעל8: זה יכול להיות בשביל שהמחשב שלך לא מרשה Cookies (בשביל זהירות) וזה דרך שאתר "זוכר" אם מחשב מחובר.

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול, אולי מישהו כבר הציע או שלא...
בכל אופן מומלץ לעשות בראשית העמוד הראשי של כל פורום כפתור "ריענון" זה יעזור למי שהפורום פתוח אצלו דרך קבע ורוצה מידי פעם להכנס לראות מה חדש!

בכל מקרה מה שתעשו ואיך שתעשו - תצליחו.

• הוסף לסימניות
גם אני לא קראתי הכל וגם אולי זו בעיה שלי בלבד - אני לא יודעת איך למצוא כאן הודעות. כשפותחים את הפורום יש רשימה של הודעות לאו דווקא לפי התאריך בו הן נכנסו (השמירת הלשון תמיד ראשון) - לא ממש הסתכלתי לפי איזה סדר זה (אולי לפי דירוג?), וכשלוחצים על "הודעות חדשות" עולות רק בודדות (אולי רק של אותו היום, כי בסביבות 12 בלילה, למשל, עולה רק 1 או 2).

אולי ניתן לעשות אפשרות כזו שיהיה אפשר לצפות בכל ההודעות מסודרות לפי התאריך בו הן נכנסו לראשונה - ז"א מהסוף להתחלה? אני חושבת שכך זה ברוב הפורומים וזה מאד נוח..

תודה

• הוסף לסימניות
כמו"כ אשמח אם תהיה אופציה "להירשם לרשימת תפוצה" כך שכל הודעה חדשה שנכנסת לאתר תגיע למייל הפרטי שלי מבלי שאצטרך לחפש, לפתוח כל אחת בנפרד ולהרשם בנפרד. (פשוט להירשם לעדכונים באופן אוטומטי לכל ההודעות)

ואם אם אפשר - אז לפחות שתהיה אופציה של רישום אוטומטי לעידכונים על כל אשכול עליו הגבתי מבלי שארשם, כמו שאוטומטית נרשמים לאשכולות שאני התחלתי.

שוב תודה

• הוסף לסימניות
deena,

כל מה שנכתב - קיים כבר... יש לעיין היטב בהגדרות ובלוח הבקרה למשתמש. יש כאן אפשרויות אין ספור. מקוצר הזמן אני לא מפרט. אם יהיה צורך אפרט.

• הוסף לסימניות
מר נחמיאס:
תלחץ F5 כל פעם שאתה רוצה לראות מה התחדש בפארום!

וזה עובד בכל אתר על הנעט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה