כללי אשכול רעיונות לשיפור ופיתוח האתר והפורום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Deena;50635:
גם אני לא קראתי הכל וגם אולי זו בעיה שלי בלבד - אני לא יודעת איך למצוא כאן הודעות. כשפותחים את הפורום יש רשימה של הודעות לאו דווקא לפי התאריך בו הן נכנסו (השמירת הלשון תמיד ראשון) - לא ממש הסתכלתי לפי איזה סדר זה (אולי לפי דירוג?), וכשלוחצים על "הודעות חדשות" עולות רק בודדות (אולי רק של אותו היום, כי בסביבות 12 בלילה, למשל, עולה רק 1 או 2).

אולי ניתן לעשות אפשרות כזו שיהיה אפשר לצפות בכל ההודעות מסודרות לפי התאריך בו הן נכנסו לראשונה - ז"א מהסוף להתחלה? אני חושבת שכך זה ברוב הפורומים וזה מאד נוח..

תודה

למיטב ידיעתי ההודעות כן מסודרות לפי התאריך, רק יש כמה אשכולות שהם מעוגנים, לדוגמא מה שציינת שמירת הלשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;50544:
לא קראתי את כל האשכול, אולי מישהו כבר הציע או שלא...
בכל אופן מומלץ לעשות בראשית העמוד הראשי של כל פורום כפתור "ריענון" זה יעזור למי שהפורום פתוח אצלו דרך קבע ורוצה מידי פעם להכנס לראות מה חדש!

בכל מקרה מה שתעשו ואיך שתעשו - תצליחו.

כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ על החץ הכחול שבשורה למעלה בדפדפן, וזה טוען מחדש את הדף עם כל העידכונים!

• הוסף לסימניות
הצעה חדשה: פורום למק!

מי למק אלי!
צפה בקובץ המצורף 2790

מה אתם אומרים לפורום לעניני מק ואפל?

אני מבין שיש פה הרבה חברים שזה יהיה להם מאוד שימושי

קבצים מצורפים

• Mac.jpg
    KB 29.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
רעיון. אבל למה צריך פורום נפרד. פורום חומרה תוכנה רשת לא יכול לתת מענה גם למקמקים?

• הוסף לסימניות
אני באמת לא יודע איך להסביר את זה פסיכלוגית, אבל בפורום מיוחד למק הייתי מרגיש הרבה יותר נעים, לקרוא ולכתוב, ולרכז רק לעניני מק.

אתה זה ידעתי שגם עכשיו לא חסר פלטפורמה להחליף מידע בין משתמשי מק, אבל רציתי לשמוע משאר חובבי מק אם גם הם מרגישים כמוני שפורום מיוחד למק היה מביא להם יותר קורת רוח וחשק לייעץ ולהתייעץ.

• הוסף לסימניות
בתור אחת שעובדת גם בפי סי(בבית) וגם במק (בעבודה)
לא בטוח שצריך פורום נפרד. משום שתכל'ס התוכנות הם אותו דבר, זה רק שאלה של טכנאות
אבל אכן אין בכלל התיחסות למקים וזה מפליא! ממש משום שברב המקומות עובדים במחשבי מק
ואפשר להקצות שאלות גם למשתמשי מק ולהעזר אחד בשני.
דרך אגב, לא ניסיתי, אבל הפורום הזה עולה טוב במקים? בלי באגים?

• הוסף לסימניות
אנחנו צריכים להישאר בין משתמשי הפיסי כדי שנוכל לקרב אותם להמק.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעוניינת באשכול עוגן ללינקים שימושיים

(אולי מישו כבר כתב את זה אבל אין לי זמן לקרא)

• הוסף לסימניות
אני בעד פורום למשתמשי מק
בדרך אגב. אלו שאין להם מק לא יבינו את הביקוש..

• הוסף לסימניות
בדרך אגב: משה קרה לי פה, עד היום הפורום הופיע יפה כחול ועדין, והיום הכל ירוק, וגדול עם עיצוב לא נעים, והאפשרות לשנותו נעלם לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסעלע;51943:
בדרך אגב: משה קרה לי פה, עד היום הפורום הופיע יפה כחול ועדין, והיום הכל ירוק, וגדול עם עיצוב לא נעים, והאפשרות לשנותו נעלם לי.

גם לי., ומשום מה רק כעת אני רואה את החנוכיה.

• הוסף לסימניות
נכון, מה קרה??

מה קרה?? הירוק פשוט צורם!

• הוסף לסימניות
לי זה מיד היה ירוק, וזה מדהים, בפרט יחסית לפורומים אחרים.

חן חן ל prog היקר:)

• הוסף לסימניות
רגע, אין אצלכם האפשרות לחזור לברירת מחדל?

קבצים מצורפים

• 105.jpg
    KB 836.9 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
זה פשוט ענין של הרגל. הירוק מתאים יותר והוא ברירת המחדל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;52029:
רגע, אין אצלכם האפשרות לחזור לברירת מחדל?

ונתנו, נראה לך כולם מנהלים?:)

ומה זה עמוד 1 מתוך 133 למה אצלינו אין את זה?

אצלי גם אין סגנון עיצוב, איך אני מגיע לזה?

• הוסף לסימניות
ירושלמי יש לך עיניים טובות עיניים של ירושלמי..
אם תתאמץ תמצא עוד כמה הבדלים שיש למנהלים ואין למשתמשים רגילים..

ולגבי העיצוב ביטלתי אותו בפני משתמשים רגילים בנתיים. בגלל סיבות טכניות. אם הביקוש יהיה גדול אחזיר את העיצוב הכחול גם. (פשוט לא חלמתי שיש כאלו שמשתמשים בזה בכלל...)

• הוסף לסימניות
יש לי עניים טובות ושמתי לב באמת:)

איך הגעת ל 5000 נושאים כשאצלי יש בקושי 1000, למנהלים יש נושאים מיוחדים?:)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 367.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
חחח. יש עוד כמה הבדלים.

ההסבר לכך פשוט. החומר שהועבר מהיידפארק נמחק מעיני המשתמשים הרגילים, וזאת בשל ההסכם שאנו מוחקים את החומרים. אבל בניהול הוא נשאר בשביל שנוכל לתת עזרה וסיועה למענה ופתרון באם תישאל שאלה או בקשה שנשאלה בעבר.
פשוט אפשרויות החיפוש באתר הם מצויינות. לכן שים לב שיש הרבה טקסטים ונושאים מסויימים ש'הורדו מהבויידעם'... הכוונה לזה.

• הוסף לסימניות
פתחתם םורום לציור ואיור והבדידות שם מזהרת. כמעט אין יוצא ואין בא. משעמם וקודר כאילו שפכו שם את כל גווני האפור. ופתרון יש למשהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה