כללי אשכול רעיונות לשיפור ופיתוח האתר והפורום

• הוסף לסימניות
ברוך השם, ישנה תנופה אדירה בכל הקשור לאתר בכלל ולפורום עיצוב גרפי בפרט. הפעילות ערה מאד. הפורום הזה הוא בעצם הבית שלנו.
כל אחד ואחד מוזמן להוסיף כאן באשכול רעיונות לשיפור האתר והפורום.

כל רעיון יתקבל בברכה. כמובן שהחברים יתנו כאן חוו"ד על הרעיונות.

רעיונות שלא דורשים פיתוח ולא תהיה בעיה טכנית נבצע אותם לפי שקולי דעתנו מיידית.
רעינות הדורשים פיתוח נשקול לחיוב באם זה יתאפשר.

לדוגמא, היום bla bla bl הציעה לפתוח אשכול לוגואים..

• הוסף לסימניות
אולי אשכול (נעוץ) שמרכז את כל הקישורים - לפי נושאים.
אולי אשכול (נעוץ) של מדריכים שונים. (כמו האשכול המועיל בנושא בתי-דפוס)

• הוסף לסימניות
אפשר לחלק את הגלריה לנושאים:
תמונות, לוגואים, פונטים, עיטורים, מברשות, מדריכים ...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון: יישר כוח! אין כמו הפורום שלנו!

ההצעה שלי: ע"מ להרחיב את הגלריה לקבוע שכל ניק יעלה לפחות תמונה אחת פעם בשבוע/שבועיים

• הוסף לסימניות
ומי שאין לו בדיוק, ומי שלא יעלה??

• הוסף לסימניות
לא ממש לחייב, אבל לדרבן...
אולי מידי פעם להוציא איזו קריאת תזכורת לחברים - נגיד פעם בשבועיים - להעלות כמה תמונות נוספות. משהו כזה.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות כמו שעופרה מציעה. הגלריה פשוט די תקועה.
פעם בשבועיים זה לא כ"כ קשה להעלות תמונה. מקסימום מחפשים איזו תמונה יפה ברשת.

(לי אישית ואני בטוחה שלעוד חברי הפורום הגלריה די שימושית, בפרט תמונות של יהדות שקשה למצוא ברשת.)

• הוסף לסימניות
נקי כפיים נתן פה לא מזמן סקירה מרתקת ומפורטת על כריכיות בכל הארץ, הוא כתב שהוא מתכוון לתת סקירה דומה גם על בתי דפוס. מן הראוי לשים אשכול כזה כאשכול עוגן, כדי שלא נצטרך כל שבועיים לפתוח אשכול ''מי מכיר דפוס טוב בירושלים''...

באותו אשכול יוכלו להוסיף צלשי"ם על דפוסים וכריכיות, לאחר שעשינו שם עבודות. לוגואים אכן אפשר ורצוי להעביר לגלריה, זה לא שונה מלוגואים של גופי כשרות וכדומה שגם נמצאים שם.

בפורום הקודם אכן היה אשכול מדריכים ואינדקס שכתב פונטגרפר, והיה שם חומר מדהים ועצום. אם יהיה שייך לשחזר את אותו אשכול בשלמותו, זה יהיה דבר גדול מאוד!

עוד אשכול חשוב שנזנח: מי אנחנו - אינדקס חברים
גם אשכול שניסו לפתוח אותו מחדש בפורום הנוכחי (yrzis) ומשום מה זה לא הלך. חשוב מאוד שכל אחד ידע ויכיר את החברים בתחום המקצועי וזה יכול להועיל המון משני הצדדים.

ומסיימים בכבוד אכסניה, שאו ברכה מאת ה' על הפורום הנפלא והעצום הזה, שהרבה מעבר להיותו מקצועי, הוא מקום עצום של חסד ונתינה! המשיכו כך, ובעז"ה עוד תגיעו רחוק רחוק, הרבה יותר ממה שכולנו מדמיינים.

• הוסף לסימניות
הצעתי בעבר לחלק את הפורום לנושאים ותת נושאים ועם כל זאת כל הודעה שתכתב אחרונה בכל נושא תעלה להיות ראשונה. אבל היא תדורג במקומה הראוי לה (אם שייך)

נושאים לדוגמא
ספריית תמונות מסודרת (זאת אומרת שכל מה שהעלו בבקשות לתמונות יהיה אפשר למצוא בספריה)

אשכול תוכנות, ואם אפשר גם תת נושאים בתוך התוכנות שידורגו כמו למשל באינדקס של ספרי תוכנות

אשכול עבודות

אשכול כריכות קשות ורכות לחוד

אשכול יחסי עבודה

אשכול מחירים

ועוד היד נטויה (יש הרבה אפשרויות)

ועיקר הרעיון שההודעות תרוצנה כמו היום, ברצף. רק שלאחר מכן יהיה אפשר למצוא אותם במקומם
מכיון שלדעתי אי אפשר היום כל כך להנות מהחומר הרב שכבר נמצא בפורום בצורה יעילה

אקוה שהדבר ניתן לביצוע

בברכה יהודה

• הוסף לסימניות
גם אני מודה מקרב לב לכל העושים ומעשים לזכות את הרבים. שכרכם הרבה מאוד!

אם אפשר להאריך את הזמן שנשארים מקושר באתר.
כי זה מאוד לא נעים לי, כל כמה מינוטן אני צריך להתחבר עוה"פ.

גם יהי' דבר טוב אם יוכל כל חבר להכניס את האימעיל אדרעס שלו במקום מסוים, באופן שלא יוכלו לראותו שאר החברים, אבל יהי' אפשרות לשלוח אימעיל "דרך האתר" בלי לידע את האדרעס בכלל (יש כזה באלפי אתרים שאינם רוצים לגלות את האימעיל אדרעס שלהם, אבל יכולים לשלוח דרך האתר).

מסיים עוה"פ בברכת תודה!

• הוסף לסימניות
קודם כל - הזדמנות להודות למנהלי וחברי הפורום - אין מילים !!!

מה לגבי גלרית "השראה" מקוטלגת ובו:

עבודות של חברי הפורום + דירוג של הצופים

זה יכול מאוד להצליח כי:
א) כל אחד ישמח להעלות עבודות ולקבל ציונים.
ב) זה יתרום להשראה בזמני מצוקה!

• הוסף לסימניות
פורום על רמה גבוהה מאד.

תודה רבה לחיים על שהוא מנהל את האתר ותודה לכל המנהלים של פורום עיצוב גרפי.:):):)
שאלה קטנה יש לי שהיא בעיה קטנה שמפריע למה שרוצים להכנס לגלריה צריך להתחבר שוה פעם מחדש?

• הוסף לסימניות
קארעל8: אולי הבעי' על המחשב שלך? כי המחשב שלי מקושר להפורום כבר כמה חדשים.

• הוסף לסימניות
הגלריה זו הבעיה הקטנה של הפורום.
יש בעיות אחרות שלא היה מזיק לשפר ולתקן.

• הוסף לסימניות
אולי?! א"כ מה אני צריך לעשות?

אני מתקשר כמעט כל יום עשרות פעמים,
בין מאינטערנעט עקספלארער ובין מפייערפאקס.

כל כמה רגעים שאני לא עושה כלום בפארום, הוא זורק אותי החוצה!

אולי ידעו המנהלים, או שאר חברים, מה זה יכול להיות?
איך אוכל להישאר מקושר נאן-סטאפ?

• הוסף לסימניות
גינגית..
איזה בעיות יש באתר תפרטי, כי אנחנו רוצים להשתפר. יש דברים שיכולים לקחת גם זמן מה. אבל חשוב לנו לדעת. מה סדר העדיפויות.

(אגב, הגלריה זה בעיה?)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רה על התיפעול של הפורומים, יישר כח!

מה שצריך לדעתי לשפר -

אופציית החיפוש.
החיפוש פה הרבה פעמים לא מוצא את מה שחיפשתי למרות מילות מפתח נכונות
(נגיד, אם חיפשתי "כדור" ושם הקובץ הוא "ילד וכדור" החיפוש לא מעלה את זה, בגלל ו' החיבור).

וגם להוסיף קטגוריות יותר מפורטות בגלרי'ה, ותגיות לתמונות אם זה אפשרי.

וכמובן - אני גם אשמח לגלרית עבודות, אם כדי לקבל ביקורת בונה, ואם כדי לקבל השראה.

ודבר אחרון - לעשות אולי משהו שייקרא "מאמרים" או "מידע מקצועי" ולרכז שם אשכולות בסגנון - המלצות על בתי דפוס וכד', מדריכים שונים, עזרה מפורטת בתוכנות

• הוסף לסימניות
אולי באמת צריך להתחיל בכבוד האכסניה ולהגיד תודה רבה. יש כאן כמה אנשים שיוצאים מגדרם לעזור. כל הכבוד להם ולמנהלי הפורום.

הבעיות שהזכרתי כרגע מעדיפה לא להעלות. אני יכולה רק להגיד שאני מכירה כמה שהתאכזבו אבל ככה זה בחיים. מה שעוזר לאחד לא בהכרח עוזר לשני.

לגבי הגלריה, הפסקתי להכנס לשם כי החיפוש לא נוח והקטגוריות לא נוחות.

זה על רגל אחת. אני פשוט בלחץ עבודה אז אין לי זמן להשקיע בפירוט דברי
:)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון - תודה רבה לכל העושים למען הפורום המקסים הזה.

בקשר לגלריה- אני חושבת שבאמת צריך שתהיה מחויבות כלשהי להעלות תמונות לגלריה. (ומי שאין לו? לא תהיה לו אפשרות להוריד תמונות. כמה עצוב- אבל הוגן בהחלט. ובסופו של דבר המהלך הזה יהיה משתלם לכולם.)
דבר שני אפשרות החיפוש מוגבלת מאד. ולא מביאה את כל התוצאות למילה המבוקשת.

בקשר לפורום בכללות- אני מאד נהנית מהמתכונת העכשווית. קיטלוג של האשכולות הישנים לפי נושאים היה מועיל מאד.

• הוסף לסימניות
ראשית תודה רבה.

אני הייתי שמחה אם בתחתית הפורום היתה מסגרת בה יהיה כתוב כמה משתמשים מחוברים, ואת שמותיהם. כך אם רוצים לשלוח הודעה / הודעה פרטית לאחד החברים יודעים אם הוא מחובר או לא וכדו'.

ככלל, אופציות חיפוש נרחבות יותר ואשכול/גלריה שבה ירוכזו העבודות שמעלים יכולים להיות שימושיים בהחלט.

לדעתי, עדיף כל תמונה שמעלים לפורום (כמו שביקשו למשל, סופגניה, סביבון וכו' והחברים העלו תמונות) לשים בגלריה. ככה אם מישהו יצטרך שנה הבאה סופגניה הוא ימצא אותה בגלריה ולא יצטרך לבקש...

ושוב תודה רבה על ההשקעה וההתעניינות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה