דרוש מידע אשכול שנמחק כנראה בגלל טעות, מה עושים?

• הוסף לסימניות
אשכול שפתחתי לפני כמה דקות בנוגע לתשלום אצל הנהג באוטובוסים נמחק, ובסיבה נכתב שכבר הרבה זמן לא ניתן להטעין רב קו אצל הנהגים.
זה לא מדוייק, יש מקומות וחברות (קווים) שעד פרוץ הקורונה היה ניתן להטעין אצל הנהגים, כך שזה זמני וכשהקורונה תהיה מאחורינו (במהרה בימינו אמן) המצב יחזור לקדמותו.
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
השאלה העיקרית היא אם כדאי לבקש שהמצב הנוכחי שאי אפשר להטעין אצל הנהג ימשיך גם אחרי הקורונה בכל הארץ (בדומה לי-ם ועוד ששם זה קבוע)

• הוסף לסימניות
השאלה העיקרית היא אם כדאי לבקש שהמצב הנוכחי שאי אפשר להטעין אצל הנהג ימשיך גם אחרי הקורונה בכל הארץ (בדומה לי-ם ועוד ששם זה קבוע)
את מי זה יענין (במשרד התחבורה) מה אתה מבקש

• הוסף לסימניות
לפעמים זה ממש תוקע, אם היתה לי ברירה הייתי מעדיפה אפשרות לשלם אצל הנהג.

• הוסף לסימניות
גם לפני הקורונה התכנית של משרד התחבורה הייתה לבטל בהדרגה את התשלום לנהג בדומה לתח"צ הבינעירונית.

• הוסף לסימניות
זה לא יחזור.
הם מעוניינים שהנהג ינהג בלבד בלי כל ההתעסקויות עם התשלומים.
והקורונה פשוט האיצה את התהליך.
וממה שקראתי גם אחרי הקורונה לא יחזירו את התשלום אצל הנהג.

• הוסף לסימניות
מדייקת שביהודה ושומרון יש אפשרות לשלם אצל הנהג גם כיום, אחרי שהיו תלונות על כך שאת ההנחה של יו"ש אפשר לקבל רק אצל הנהג ולא דרך הרב קו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה