הורדת שיר אשכול תווים להורדה חינם 2

• הוסף לסימניות
אני רוצה אקורדים לשיר "יש מנהיג לבירה" של ליפא שמעלצר.

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לעזור אבל אין לי ואני לא מוצאת
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חברה בבקשהההה,
תווים (פסנתר) לקול דודי של קובי ברומר!!!
עזרה ליהודי נואש, אין בשומקום....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח גם לניגון הבעש"ט הקדוש
תמונה (56).jpg

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה תווים לשירים:ימה של בני פרידמן , אויפן פריפעטשיק , ולחיי עולמים של בני פרידמן&מרדכי שפירא? , תודה ענקית מראש!

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה תווים לשירים:ימה של בני פרידמן , אויפן פריפעטשיק , ולחיי עולמים של בני פרידמן&מרדכי שפירא? , תודה ענקית מראש!
ללא אקורדים בבקשה , תווים פשוטים על מפתח סי במול

• הוסף לסימניות
ללא אקורדים בבקשה , תווים פשוטים על מפתח סי במול

לפי כל הידוע לי יש שלושה מפתחות סול, פה ודו נמוך
לא שמעתי בחיי על מפתח סי במול...
אז למה כוונתך?

• הוסף לסימניות
קודם כל כוונתי היתה למפתח סול , והקלרינט קלרינט רגיל קלרינט בסי במול

• הוסף לסימניות
קודם כל כוונתי היתה למפתח סול , והקלרינט קלרינט רגיל קלרינט בסי במול
את רוצה שכל השירים יהיו עם סי במול? כאילו או בפה מז'ור או ברה מינור?
אם כן אני רציכה לבדוק אם יש לי

• הוסף לסימניות
אפשר גם ברה מינור , אבל עדיפות עליונה לסי במול

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

רה מינור זה וודאי עם סי במול

קלרינט מנגן בכל הסולמות את לא צריכה לבקש דוקא סי במול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה