אשכול תווים להורדה

יש למישהו תוים לדיסק של "זאנוויל"
וגם תוים ואקורדים לשיר "מים רבים לא יכולו לכבות".?

היי, אני התחלתי לנגן על אורגנית, ואשמח מאוד אם תשלחו לי תווים לשירים חסידיים, ואם זה אפשרי ולא טירחה גדולה, אז אשמח שזה יהיה כתוב במילים כלומר: דו, רה, מי, וכו' תודה רבה שהקב"ה יברך אותכם ותזכו למצוות!!!

הנה ארשת שפתינו (-הידוע ששרים בראש השנה) לה מינור אני מקווה שזה מה שרצית

קבצים מצורפים

• ארשת_שפתינו לה מינור.pdf
    KB 20.2 · צפיות: 335
הנה ארשת שפתינו בלה מינור מעודכן

נדמה לי שראיתי כאן באשכול או אולי באשכול אחר את התווים של ואפילו בהסתרה

קבצים מצורפים

• ארשת_שפתינו.pdf
    KB 22.7 · צפיות: 250
חבל, בעיצוב הקודם של האתר היו רואים את הקבצים בשמם המלא ומיד לראות על מה התווים...

קבצים מצורפים

• מעוז צור - יונתן שטרן.pdf
    KB 92.3 · צפיות: 209
למי יש תוים כתובים לשירים מלחיים זאנוויל
נפשי חולת
והנה ה' ניצב עליו
אתתי לחננך (אני מאמין של קרליבך)

ועוד

רחם- בן דוד
בלבבי משכן אבנה

תודה מראש!

למי יש תווים של בכל צער וצער - של מוטי אילוביץ

תודה רבה
עדיפות לתווים לכינור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה