YAKOV SHECHTER
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
דחוף!!!
איך אפשר להשיג את התווים של השיר "רבש"ע בליבי אייני יודע מה שחסר לי ומה שטוב לי"
איך אפשר להשיג את התווים של השיר "רבש"ע בליבי אייני יודע מה שחסר לי ומה שטוב לי"
למי יש זה דחוף לי,יש למישהו תווים של השיר 'ידיד נפש' ו'הגלה נא' הידועים?
תודה רבה!M B D - כולם אהובים
אלבום מצויין
אפשר בבקשה את התווים הרשמיים של כד יתבון של בני פרידמן?
יש את התווים לשיר- ועל הכל של שמחה ליינר? ניסיתי לחפש לבד ולא מצאתי, אשמח לעזרה, די דחוף! תודה ענקיתתתתתת!!!!!שמחה ליינר - פתחי לי
..
בבקשה:יש את התווים לשיר- ועל הכל של שמחה ליינר? ניסיתי לחפש לבד ולא מצאתי, אשמח לעזרה, די דחוף! תודה ענקיתתתתתת!!!!!
בבקשה:למישהו יש את התווים לשיר - Don't Hide From Me של אברהם פריד??
בבקשה:למי יש תווים של בכל צער וצער - של מוטי אילוביץ
תודה רבה
עדיפות לתווים לכינור.
מצטרפת לבקשהיש למשהו תווים של אידיש נחת 3? או של השיר אין אנחנו מהאלבום?
תודה ענקית!!!!!!!בבקשה:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים