דחוף דחוף דחוף!!!
תחפושת של הולנדית לילדה בת 7-8 למישהו יש קישור מתאים או מוכרת יד שניה במצב טוב?
שמלה
undefined

פאת צמות בלונדינית
S8dc110dd4f394ace95108381de08436ep.jpg

או צמות

כפרייה/ ילדת האלפים/ הולנדית
S6692e966993746fabe87daaa2e765649u.jpg

ק.ש.

שמלה יוקרתית למי שאוהבת להשקיע
לתחפושת כפרייה/ הולנדית/ ילדת אלפים
Hd91c87f08de04576bb309007810a18624.jpg
ק.ש.
נעליים וכובע אין באלי

אולי תמצאי לי גם את זה מארז של כמות גדולה בצבע אדום במחיר יותר זול?
קחי הכי זול שיש וגם משלוח מהיר שלא יגיע לך בפסח...

ק.ש.

בבקשה מגוון
ק.ש.

קחי הכי זול שיש וגם משלוח מהיר שלא יגיע לך בפסח...

ק.ש.
תודה
וכזו אפודה בכמה שקלים יש?

וקופצת על הגל אולי את מוצאת לי כזה סוג של אפודה הכי פשוטה וזולה שקיימת רק בשביל הרעיון- למבוגרים
בצבע אדום
כזה סוג
בבקשה

ק.ש.

@חני204
איזה קישוט הזמנת לשיער?
@פנינה ריימונד
מה את ממליצה לשיער גם?
שאלתי אותך גם לעיל על השמלה לילדה זת שנה וחצי, שמעת על זה?
צפה בקובץ המצורף 1892134
כמה סגנונות:
1738875892273.png

S2d9ed75913cb4b9496d5d6abe729fd5cH.jpg

כמובן עם חולצת מלמלות וגרבי נסיכה [אם תרצי אחפש]

בגד גוף-עם תוספות של פפיונים תחרה
1738876189320.png

זה יותר בן נסיך
S516e8edea628402086e76d3bd7048fe5N.jpg

ק.ש.

וקופצת על הגל אולי את מוצאת לי כזה סוג של אפודה הכי פשוטה וזולה שקיימת רק בשביל הרעיון- למבוגרים
בצבע אדום
כזה סוג
זה הכי זול שמצאתי ב 12.60 ש"ח + משלוח חינם מעל 38 ש"ח
ק.ש.

מחפשת גם חולצה זולה ומומלצת משובצת בצבעים שחור אדום,
יש?
בנוסף, מישהו הביא לי לפני כמה ימים קישור לסרבל גינס שחור זול ויפה ואני לא מוצאת, אשמח גם לקישור.
כמו"כ אם תמצאו לי מארז של כובעים פשוטים כמו שמוכרים בחנויות של השקל, אשמח גם בצבע אדום כמו של כבאי או בנאי וכו...

קניתי שמלת כלה וקישוט לשיער מקישורים פה
תודה.

עכשיו מחפשת קישור לנעלים לבנות , זר ליד , ותול.
תודה רבה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה