אני מעוניינת להזמין את התחפושת לבת השנתיים שלי,
ואין שם 2T
אני אמורה להזמין 18-24M,
(היא נהייתה ממש עכשיו בת שנתיים.)

מחפשת תחפושת מיקימאוס או רופא לתינוק בן שנה וחצי
מידה קצת בעייתית לתחפושות שהם לא חיות....
תודה!!
@בניהו bh @נתוש1212 @פנינה ריימונד
@alilu @blue eagle
בבקשה! הכל בכל מכל כל!

תראי מה העליתי פה- יפיפיים!

בבקשה כל העולמות בהודעה אחת! :)

אני מעוניינת להזמין את התחפושת לבת השנתיים שלי,
ואין שם 2T
אני אמורה להזמין 18-24M,
(היא נהייתה ממש עכשיו בת שנתיים.)
לאיזה צבע? אני רואה שם למידה 3 בכל לינק בצבע אחר

הכי טוב שתבדקי לפי גובה הילדה לפי מה שמצוין שם

משהו הזמין כזה דבר
יכול להתאים לגיל 2.5?
תבדקי לפי טבלת המידות שיש בתמונות של התחפושת בריפרוף מעט למה בעמוד. זה הכי בטוח!

אם מתאים ואת הולכת על זה אשמח שמפה :)

ק.ש.

תבדקי לפי טבלת המידות שיש בתמונות של התחפושת בריפרוף מעט למה בעמוד. זה הכי בטוח!

אם מתאים ואת הולכת על זה אשמח שמפה :)

ק.ש.
בדקתי שם הבעיה שהטבלה שם לא כלכך מובנת

קשת מהממת שהזמנתי לתחפושת נסיכה
Screenshot_20250218_174150_Gallery.jpgק.ש מנסיון

תחפושת נסיך/קוזק
לא צ'ויס אבל הגיע לי תוך 13 יום
ק.ש.
Screenshot_20250218_174056_Gallery.jpg

אני מחפשת כובע למלחית לילדה בת שלוש מבד
כמו בקישור המצורף רק בהיקף ראש גדול יותר
תראי את זה

ק.ש.

הגיעו לאחותי שלושה דברים של תחפושת צלם / צלמת

גרביים צבעוניות מהממות

סיכות מצלמה מדהימות

כוסות עדשת מצלמה למתנות / משלוחי מנות

ק.ש. מנסיון מוצלח!

אני מחפשת את התחפושת של הבובה הקלאסית עם השמלה המתנפחת והכובע.
אשמח לקישור לשיין/טמו.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה