כללי אשכול תמונות שאטרסטוק - לחברי פרוג

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לאור ריבוי הבקשות לתמונות שאטרסטוק, אני פותח כאן אשכול שיעזור לאלו שצריכים תמונות ואין להם מנוי. באשכול זה יהיה אפשר לבקש - ולקבל בעז"ה - תמונות מהאתר שאטרסטוק.

כדי לקבל תמונה כל הניק לעמוד באחד מהתנאים הבאים:
  • כתב לפחות 500 הודעות
  • קיבל לפחות 200 תודות
  • כתב 10 תגובות באותו יום
כדי לקבל את התמונה, על הניק לפרסם כאן את מספר התמונה ויקבל אותה באותו יום בל"נ.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על היוזמה.

• הוסף לסימניות
צריך לנעוץ כזה אשכול

• הוסף לסימניות
באיזו חבילה? זאת אומרת, כמה תעלה תמונה? יש כידוע מנוי חסכוני יותר של כמה תמונות ביום לעומת כמה בודדות בשנה שאז המחיר יקר משמעותית.

• הוסף לסימניות
רק לי זה נשמע כמו בדיחה?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין ונתנו ידידי, הרי אם רוצים שיהיה 'כשר', מבחינת החברה זה לא תופס ולהיפך: אסור לעשות מסחר בתמונות ולהעביר לגורם שלישי,
ואם סתם רוצים לתת לחבר'ה תמונות ללא רישיון - יש מלא אתרים לזה.
אז ממה נפשך? מה הועילו חכמים בתקנתן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;681474:
אסור לעשות מסחר בתמונות
חלילה.
רק במקום שייפתחו עשרות אשכולות, למי יש מנוי ויכול להוריד לי תמונה מס' 1234567,
אז יהיה אשכול אחד מסודר שכאן ירוכזו הבקשות והתמונות.
הרווח כפול:
המחפש יידע שהאשכול שלו נשאר למעלה (נעוץ) ורואים אותו כל הזמן,
ואלו שרוצים לעזור ידעו לאן להיכנס ולעזור.

פרוג אינו מגביל את העזרה, ואיני מציב תנאים, וכל מי שירצה לעזור לחברים יכול לעשות את זה בלי תנאים, רק באשכול זה אני אישית מתכוון בעז"ה לעזור לאלו שעונים על התנאים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
ת'כלס, לשישוש מסחרי זה לא טוב, נכון?

• הוסף לסימניות
תקראו שם את התקנון. הם לא מאשרים זאת ואפילו לשמוש לא מסחרי.
חבל לכם להסתבך.
אני הורדתי תמונה ממנוי לא על שמי והם עלו עלי וחייבו בקנס.
הם עוקבים. לא כדאי להתחיל איתם.

• הוסף לסימניות
בלי להרוס את החגיגה על פי חוקי האתר אסור למכור מכירה חוזרת של התמונות או להפיץ אותם הלאה
מה שכן אפשר לעשות, יש להם מחירים מיוחדים לקבוצות ולארגונים, אם נצליח לארגן כאן קבוצה של משתמשים המעונינים ברכישת תמונות ככל שהקבוצה תהיה גדולה יותר יקבלו מחירים זולים ובתנאים יותר טובים

• הוסף לסימניות
למתנגדים מבחינה חוקית, מצפונית, הלכתית וכו':
מה ההבדל אם אתה מבקש שיורידו לך, באופן אישי,
או שאתה מבקש את זה באשכול נעוץ, מיוחד המיועד לשם כך ?
אם זה לא כשר, להעביר מהמנוי שלך לאחרים, אז זה לא כשר בשום צורה.
ואם זה כשר, אז זה כשר....
לא כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;681642:
בלי להרוס את החגיגה על פי חוקי האתר אסור למכור מכירה חוזרת של התמונות או להפיץ אותם הלאה
נברר את זה. תודה.
בכו"א, אני כותב שוב: יש להעלות את מספר התמונה, ולא תצוגה מקדימה של התמונה.

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש גם פונטים של פונטביט?
או שלזה כדאי לפתוח אשכול חדש? (כמובן רק למי שכתב באותו יום 13 הודעות ואכל יפה ארוחת ערב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;681756:
אפשר לבקש גם פונטים של פונטביט?
או שלזה כדאי לפתוח אשכול חדש? (כמובן רק למי שכתב באותו יום 13 הודעות ואכל יפה ארוחת ערב)

הלכה...
(ויתעצבנו המתעצבנים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פפפ;681792:
סתם מעניין אותי, איפה הם עלו עליך? ברשת?

כן, עלו עליה ברשת והקנס היה ע-צ-ו-ם!
לא כדאי. באמת שלא!

• הוסף לסימניות
בד"כ שקונים תמונה זה לצורך מסחרי

• הוסף לסימניות
תודה רבה מראש,
אפשר לבקש כמה תמונות?
אני מנסה, התמונות כתובות לפי סדר העדיפות שלהם, אם אפשר רק תמונה אחת עדיף את הראשונה, אם 2 את השניה וכו':
79479490
41122237
28897846

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה