נספח לאתגר אשליה אופטית • נספח לאתגר 48

• הוסף לסימניות
כאן המקום לשאלות ודינים וכל השאר...

• הוסף לסימניות
אוף באסה
אני משתמשת רק בלאונרדו
כל מה שאני רוצה ליצור
אני צריכה דברים שהם רק בפרימיום

• הוסף לסימניות
אז אפשר גם אשליה הכרתית?

• הוסף לסימניות
זה באמת גדל? נראה לי שאני מדמיינת את זה מרוב רצון לאשליה אופטית😅
1718827622628.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נושא האתגר הוא ליצור אשליה אופטית.
ברוב התמונות של האשליות האופטיות הנפוצות יש "טריקים" מסוימים שגורמים לאשליה לעבוד.
לדוגמא - פסים עם קונסטרקט שגורמים לתזוזה.
הבינה מלאכותית קולטת את המאפיינים האלה, אבל היא לא באמת אמנית אשליות אופטיות.
לכן יש באתגר הרבה תמונות ש"נראות כמו אשליה אופטית" - במבט ראשון הייתי אומרת "אוקיי, זה כנראה אשליה אופטית, בוא נבדוק איזה"
אבל מה, לא כל תמונה עם פסים שחור לבן זה אשליה אופטית
יש גם תמונות שדומות לאשליות אופטיות מוכרות - לדוגמא המדרגות האינסופיות - חוץ מזה שבתמונה שבאתגר המדרגות הם רגילות... אחד עולה אחד יורד ולא שעולים ועולים ועולים ועולים

אני מציעה שכשמדרגים יצירה תנסו לשים לב איזה אשליה אופטית יש - לא סתם לדרג תמונות יפות שלא עומדות בכלל בכללי האתגר.
אני אישית מחכה לתמונה שהיוצר יציין איזה אשליה אופטית יש בה, איך להפעיל אותה, ואיך זה עובד, ורק יצירה כזו אני מתכוונת לדרג.

• הוסף לסימניות
נושא האתגר הוא ליצור אשליה אופטית.
ברוב התמונות של האשליות האופטיות הנפוצות יש "טריקים" מסוימים שגורמים לאשליה לעבוד.
לדוגמא - פסים עם קונסטרקט שגורמים לתזוזה.
הבינה מלאכותית קולטת את המאפיינים האלה, אבל היא לא באמת אמנית אשליות אופטיות.
לכן יש באתגר הרבה תמונות ש"נראות כמו אשליה אופטית" - במבט ראשון הייתי אומרת "אוקיי, זה כנראה אשליה אופטית, בוא נבדוק איזה"
אבל מה, לא כל תמונה עם פסים שחור לבן זה אשליה אופטית
יש גם תמונות שדומות לאשליות אופטיות מוכרות - לדוגמא המדרגות האינסופיות - חוץ מזה שבתמונה שבאתגר המדרגות הם רגילות... אחד עולה אחד יורד ולא שעולים ועולים ועולים ועולים

אני מציעה שכשמדרגים יצירה תנסו לשים לב איזה אשליה אופטית יש - לא סתם לדרג תמונות יפות שלא עומדות בכלל בכללי האתגר.
אני אישית מחכה לתמונה שהיוצר יציין איזה אשליה אופטית יש בה, איך להפעיל אותה, ואיך זה עובד, ורק יצירה כזו אני מתכוונת לדרג.
למשל יצירה אחת שלי היא וינטלטור ברגע שגוללים מעט (ועדיף מהר) את התמונה זה נראה תנועה של סיבוב כמו מאוורר ממש רואים את זה!

• הוסף לסימניות
למשל יצירה אחת שלי היא וינטלטור ברגע שגוללים מעט (ועדיף מהר) את התמונה זה נראה תנועה של סיבוב כמו מאוורר ממש רואים את זה!
אז תכתבי ליד התמונה בהודעה
איך נדע את זה לבד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואת צודקת, זה עובד!
קודם דווקא הסתכלתי על העיגול הזה וניסיתי להבין מה זה אמור להיות ולא הצלחתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה