נספח לאתגר אשליה צורנית - תהלים • אתגר 346

• הוסף לסימניות
לאתגר:

• הוסף לסימניות
מעניין ביותר.

זכור לי איזה אשכול על זה, אולי מ @ר-צינית מחפש, בצפייה שיהיה שם אולי פרומפט

• הוסף לסימניות
בכל מקרה באתגר של חשופה כפולה אני רואה יצירות שאפשר מהם לקחת השראה

• הוסף לסימניות
@זהבהב אתה לא צריך לעבוד כל קשה, שכחתי לצרף פרומפט באתגר ואצרף פה:
(עבדתי על הפרומפט הזה הרבה זמן בעזרת GPT כמובן, אבל יצרתי בדזיינר יצא הרבה יותר מרשים)

סגנון צבעי מים מרהיבים. דמות יהודי מתחנן, קווי המתאר של היהודי נוצרים כולם מתוך ציור פנימי של בור עמוק שמלא מים. בתוך הצללית של היהודי נראים עומק הבור, המים באור חמים של זריחה. כל הרקע סביב הדמות שחור מוחלט, כך שהדמות ועמק הבור בתוכה בולטים בעוצמה. ציור אומנותי, צבעים חיים, פרטים חדים, רזולוציה גבוהה מאוד, 8K.​

• הוסף לסימניות
ניסיתי...
זה אתגר מאתגר במיוחד מתאים למי שברמה של אלופים ביצירות AI!
@נכון מאוד הדוגמאות מושלמות!!!!!!
תודה רבה, אכן קצת מאתגר (אחרי מעל 400 אתגרים - כולל אתגרים שבועים - בהחלט מגיע לנו...)

היצירה שהעליתם יפה מאוד...

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אכן קצת מאתגר (אחרי מעל 400 אתגרים - כולל אתגרים שבועים - בהחלט מגיע לנו...)

היצירה שהעליתם יפה מאוד...

אחרי 400 אתגרים אכן הגיע הזמן, השאלה מי השתתף מההתחלה...
אני מרגישה די בתחילת הדרך וזה קשה (במיוחד שאני רק עםGPT לוידעת למה) זה לתקן אותו 1000 פעם עד שיוצא משהו...
תודה על המחמאה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה