- הוסף לסימניות
ברחוב בר אילן עשרים בסימטה פנימה , יש שם אולם תצוגה ענקית .עם שירות ענק .בוודאות??
אני רוצה להזמין עכשיו אצלו חדר שינה
יש למשהו את הואצאפ שלו?
ברחוב בר אילן עשרים בסימטה פנימה , יש שם אולם תצוגה ענקית .עם שירות ענק .בוודאות??
אני רוצה להזמין עכשיו אצלו חדר שינה
יש למשהו את הואצאפ שלו?
לא נכון.תכלס לא מצאתי אלטרנטיבה בירושלים, אם היה בפער מחיר לא גדול, נניח עשר אחוז יותר או קצת יותר בסדר אבל פערי המחיר יותר כמו 50-30 אחוז יותר וגם לא נשמע שאין תלונות
אם אני לא נהנתי ואני עונה מחוויה אישית שליתזהרו היה כבר לקוח שהם שלחו לו מכתב מעו"ד
פורסם בפרוג.
אני מזדההאם אני לא נהנתי ואני עונה מחוויה אישית שלי
יש בעיה חוקית?!
תפנה אותי למקור החוק
תוך 20 ד' אפשראיך מוחקים הודעה?
אשמח לשמוע מחירים אמיתיים, כי כשאנחנו בררנו על מיטה מרופדת היה הבדל גדול יותר בערך 4500 אצל אשל ו 6000 אצל חנות אחרת (אגב שתיהם באותו נגר)לא נכון.
ההפרש הוא אולי 5-7 אחוז .
שפיצר ?ברחוב בר אילן עשרים בסימטה פנימה , יש שם אולם תצוגה ענקית .עם שירות ענק .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים