אשמח אם יעלו כאן שערים מקוריים ויפים למחברות

• הוסף לסימניות
אני צריכה שער, עדיף מודפס במחשב, אבל גם רעיונות לדברים עבודת יד יתקבלו בברכה -
למחברת גודל A4
לכריכה
הנושא: גיאוגרפיה - ארצות הברית של אמריקה

• הוסף לסימניות
אין לי מודפס במחשב, אבל משהו כן טרי משבוע שעבר....
IMG_9585.JPG

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו עטיפה יפה למחברת/ קלסר כישורי חיים?
לכיתה א', חינוך מיוחד
(צחצוח שיניים, נעילת נעליים וכד'...)
אשמח לרעיונות
תודה!

• הוסף לסימניות
למי יש שער יפה למחברת פורים?

• הוסף לסימניות
צריכה להכין לילדה שער למחברת בשם "גוונים" שמתארת איך כל אחד הוא יחודי ויש לו גוון משלו.
יש למישהי רעיון מענין לביצוע?

• הוסף לסימניות
יש למישהי רעיון לשער מקורי למחברת גיאוגרפיה לכיתה ה? מאוד יעזור לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משהו חמוד למחברת גאוגרפיה:
(מקווה שקלטתם את הרעיון)
אם יש מישהי שרוצה לדעת איך החמודה שלי עשתה את זה מוזמנת לשאול ואני אסביר.
צפה בקובץ המצורף 1219208צפה בקובץ המצורף 1219210
צפה בקובץ המצורף 1219205
וואוו רעיון מגניב!!
(אני קצת לא מבינה איך זה לא מסתבך)
הסרטון לא נפתח.

• הוסף לסימניות
אפשר עוד שערים מעניינים?
חשבון
הבעה
הנדסה
ילדותנו
ועוד...
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה