מעריכה מאוד על הקדשת הזמן עבורי והפרוט הנרחב באמת אני מתחברת מאוד לסגנון הגישהאני קניתי ארון בהזמנה אישית והיה חשוב לי מאוד מגירות וארון 2.40 כדי לנצל את כל השטח לגובה.
המגירות פרקטיות לי לבגדי יום יום של קטנטנים שלא מתקמטים. יש לי מגירה של מכנסיים, מגירה של חולצות וכו אני לא מקפלת בכלל, רק מכניסה ובגלל שזו מגירה זה נראה בסדר ומצד שני חוסך לי זמן.
יש סה"כ חמש מגירות ולא מספיק לי(צריך מגירות ל: גרביים, נעליים, צעצועים, דברים שימושיים של הילדים, קשתות ושאר פיצפקעס, וכן הלאה..)
בשאר הארון אני משתמשת הרבה בסלסלאות שעוזרות לי לארגן את כל הדברים בצורה טובה.
בנוסף עוד המלצה טובה- אם קונים ארון גדול כדאי מאוד שיהיה בצבע לבן שלא יתפוס מקום בעין ויצהור מראה עמוס בחדר וכן כדי שיתאים תמיד לחדר גם מבחינת גיל הילדים וגם מבחינת צבעים של בנים או של בנות.
בנוסף - אם את מתכננת ארון שש דלתות כדאי אולי לחלק אותו ל2. 4 דלתות ו2 דלתות כדי שיכנס לך בכל חדר/דירה ומיקום. יקר אבל שווה.
את מתכוונת שלא יהיה מרווח גדול בין מדף למדף ,נכון?לדעתי הרבה מגירות הרבה תלייה
וארון צר כדי מבחינת עומק כדי למנוע את השטח המת מאחורי הערמות. אם כן עמוק אז כמה שיותר נשלף.
מדפים נמוכים. אין מה להשתמש במדף גבוה, הערמות יקרסו מגובה
מגירות קצת יותר עמוקות ואז יש מקום לסלסלאות או חלוקה פנימית מובנית
לבדוק אם אין משהו בגודל מיוחד שרוצים לשים בארוןרעיונות נוספים?
איזה ארון זה היה? מאיזה חומר? ואיזה מסילות?אני הזמנתי המווון מגירות והארו התפרק אחרי תקופה קצרה קראתי לבעל החנות והוא התנער מהאחריות כי הוא טען שהמגירות גורמות לעומס על הארון בלה בלה....
אם את קונה הרבה מגירות רק מנגר פרטי או מחומר משובח ביותר עץ מלא או משהו יותר חזק אחרת חבל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים