דרוש מידע אשמח אם יש טיפים ,רעיונות,עצות,בתכנון ארון לחדר ילדים

• פותח הנושא 012
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לפני קניית ארון לחדר הילדים אשמח אם ישלמשהו ,רעיונות ועצות לניצול מקום
מקסימלי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני קניתי ארון בהזמנה אישית והיה חשוב לי מאוד מגירות וארון 2.40 כדי לנצל את כל השטח לגובה.
המגירות פרקטיות לי לבגדי יום יום של קטנטנים שלא מתקמטים. יש לי מגירה של מכנסיים, מגירה של חולצות וכו אני לא מקפלת בכלל, רק מכניסה ובגלל שזו מגירה זה נראה בסדר ומצד שני חוסך לי זמן.
יש סה"כ חמש מגירות ולא מספיק לי:) (צריך מגירות ל: גרביים, נעליים, צעצועים, דברים שימושיים של הילדים, קשתות ושאר פיצפקעס, וכן הלאה..)
בשאר הארון אני משתמשת הרבה בסלסלאות שעוזרות לי לארגן את כל הדברים בצורה טובה.

בנוסף עוד המלצה טובה- אם קונים ארון גדול כדאי מאוד שיהיה בצבע לבן שלא יתפוס מקום בעין ויצור מראה עמוס בחדר וכן כדי שיתאים תמיד לחדר גם מבחינת גיל הילדים וגם מבחינת צבעים של בנים או של בנות.

בנוסף - אם את מתכננת ארון שש דלתות כדאי אולי לחלק אותו ל2. 4 דלתות ו2 דלתות כדי שיכנס לך בכל חדר/דירה ומיקום. יקר אבל שווה.

• הוסף לסימניות
לדעתי הרבה מגירות הרבה תלייה
וארון צר כדי מבחינת עומק כדי למנוע את השטח המת מאחורי הערמות. אם כן עמוק אז כמה שיותר נשלף.
מדפים נמוכים. אין מה להשתמש במדף גבוה, הערמות יקרסו מגובה
מגירות קצת יותר עמוקות ואז יש מקום לסלסלאות או חלוקה פנימית מובנית

• הוסף לסימניות
אני קניתי ארון בהזמנה אישית והיה חשוב לי מאוד מגירות וארון 2.40 כדי לנצל את כל השטח לגובה.
המגירות פרקטיות לי לבגדי יום יום של קטנטנים שלא מתקמטים. יש לי מגירה של מכנסיים, מגירה של חולצות וכו אני לא מקפלת בכלל, רק מכניסה ובגלל שזו מגירה זה נראה בסדר ומצד שני חוסך לי זמן.
יש סה"כ חמש מגירות ולא מספיק לי:) (צריך מגירות ל: גרביים, נעליים, צעצועים, דברים שימושיים של הילדים, קשתות ושאר פיצפקעס, וכן הלאה..)
בשאר הארון אני משתמשת הרבה בסלסלאות שעוזרות לי לארגן את כל הדברים בצורה טובה.

בנוסף עוד המלצה טובה- אם קונים ארון גדול כדאי מאוד שיהיה בצבע לבן שלא יתפוס מקום בעין ויצהור מראה עמוס בחדר וכן כדי שיתאים תמיד לחדר גם מבחינת גיל הילדים וגם מבחינת צבעים של בנים או של בנות.

בנוסף - אם את מתכננת ארון שש דלתות כדאי אולי לחלק אותו ל2. 4 דלתות ו2 דלתות כדי שיכנס לך בכל חדר/דירה ומיקום. יקר אבל שווה.
מעריכה מאוד על הקדשת הזמן עבורי והפרוט הנרחב באמת אני מתחברת מאוד לסגנון הגישה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לדעתי הרבה מגירות הרבה תלייה
וארון צר כדי מבחינת עומק כדי למנוע את השטח המת מאחורי הערמות. אם כן עמוק אז כמה שיותר נשלף.
מדפים נמוכים. אין מה להשתמש במדף גבוה, הערמות יקרסו מגובה
מגירות קצת יותר עמוקות ואז יש מקום לסלסלאות או חלוקה פנימית מובנית
את מתכוונת שלא יהיה מרווח גדול בין מדף למדף ,נכון?
תודה רבה על הרעיון

• הוסף לסימניות
רעיונות נוספים?
לבדוק אם אין משהו בגודל מיוחד שרוצים לשים בארון
(לדוג, אחרי שהזמנתי ארון, גיליתי שהראש של הפאה לא נכנס איפה שתכננתי.)

לחשוב מה רוצים שייכנס בארון ולתכנן לפי זה:
שמיכות?
ילקוטים?
תיקים קטנים?

אני ממליצה לעשות מדפים גדולים למעלה קטנים בגובה העיניים (ריבועים בגודל של קצת יותר מחולצה מקופלת וגובה זהה) והרבה מגרות - זה יותר מסודר ולא צריך אח"כ להוציא עוד ים כסף על אביזרי אכסון
לא לעשות מגרות למטה (הילדים שלי הפכו את המגרות למדרגה ואין מגרות.....)
לתכנן מקום מסודר לנעליים (נראה לי יותר נוח מתקן אלכסוני שעליו מונחות הנעליים)

במה זה מאוד יפה, דורש לשכב על הרצפה עם מטאטא ומגב כדי לנקות שם...

• הוסף לסימניות
משהו נוסף,
הזמנתי ארון ולא הפריע לי במיוחד המידות הפנימיות, (על הס"מ...) אבל המוכרת רשמה מדויק לפי הבנתה
כנראה יש להם מגרות גודל אחיד והם שמו חתיכת קרש בחור שנשאר...
(אם מזמינים הרבה מגרות זה יוצא מאוד משמעותי)

עדיף לבדוק את זה מראש ולתכנן את החלוקה הפנימית לפי הגודל של המגרות.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי המווון מגירות והארו התפרק אחרי תקופה קצרה קראתי לבעל החנות והוא התנער מהאחריות כי הוא טען שהמגירות גורמות לעומס על הארון בלה בלה....
אם את קונה הרבה מגירות רק מנגר פרטי או מחומר משובח ביותר עץ מלא או משהו יותר חזק אחרת חבל

• הוסף לסימניות
האם מישהי ניסתה את רהיטי הנגר עם ארון שיש לו הרבה מגירות?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי המווון מגירות והארו התפרק אחרי תקופה קצרה קראתי לבעל החנות והוא התנער מהאחריות כי הוא טען שהמגירות גורמות לעומס על הארון בלה בלה....
אם את קונה הרבה מגירות רק מנגר פרטי או מחומר משובח ביותר עץ מלא או משהו יותר חזק אחרת חבל
איזה ארון זה היה? מאיזה חומר? ואיזה מסילות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת