עזרה אשמח אם תענו לסקר הבא

• הוסף לסימניות
עניתי , אני לא מבין מה רוצים מהילדים שאוהבים קומיקס, יגדלו ויעברו הלאה....
מי שאוהב לקרוא, כשיהיה גדול לא יוכל להמשיך הלאה כשספר מעניין לידו ומי שלא אוהב לקרוא עדיף שיקרא קומיקס.... אולי זה יעשה לו חשק....

• הוסף לסימניות
עניתי.
אשמח לפירוט מה עבודת הגמר?

• הוסף לסימניות
מי שאוהב לקרוא, כשיהיה גדול לא יוכל להמשיך הלאה כשספר מעניין לידו ומי שלא אוהב לקרוא עדיף שיקרא קומיקס.... אולי זה יעשה לו חשק.
ומישאוהב קצת לקרוא
קורא קומיקס על חשבון....

• הוסף לסימניות
מי שאוהב לקרוא, כשיהיה גדול לא יוכל להמשיך הלאה כשספר מעניין לידו ומי שלא אוהב לקרוא עדיף שיקרא קומיקס.... אולי זה יעשה לו חשק....
זה ממש לא נכון.
ילד שלא קורא ספר קריאה, לא יאהב לקרוא לעולם.
וגם לא ידע לקרוא, ספר קריאה שונה מאד מספר קומיקס בצורת הכתיבה והקריאה שלו.

• הוסף לסימניות
זה לעבודה סמינריונית? השאלון הזה אושר על ידי המנחה?
הוא לא בנוי מספיק טוב.
למשל- ׳מי קורא יותר קומיקס׳- בנים או בנות. על פי מה אמורים לענות על השאלה הזו? האם הכוונה היא ׳על פי השערתך, מי קורא יותר קומיקס׳... או שמא ׳כהורה לבנים ובנות, מי מהם קורא יותר קומיקס׳ וכן הלאה.
לגבי התשובות הפתוחות, אנשים לא אוהבים לענות על סקרים עם שאלות שמצריכות מהם הרבה מחשבה והעלאת השערות. כדאי לבנות שאלון מובנה ככל הניתן ולהציג אפשרויות של רעיונות, ובנוסף להן- אחר. בונה השאלון הוא זה שצריך להעלות אפשרויות ולהתאמץ, ולא לזרוק את השאלה לקהל.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא נכון.
ילד שלא קורא ספר קריאה, לא יאהב לקרוא לעולם.
וגם לא ידע לקרוא, ספר קריאה שונה מאד מספר קומיקס בצורת הכתיבה והקריאה שלו.
למיטב ידיעתי, אלו שלא אוהבים לקרוא, הסיבה המרכזית היא שקשה להם להתחבר לעולם הדמיון והם לא ממש מתעניינים מה יהיה הסוף ,חסר להם הדמיון המופשט כדי לדמיין את הסוף ולהסתקרן ולרוץ לראות אם זה מה שקרה...
ואם התזה שלי נכונה, אז קומיקס יכול - למצער - לקדם אותם בעניין ולתת להם את חווית העלילה והדמיון!!

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי, אלו שלא אוהבים לקרוא, הסיבה המרכזית היא שקשה להם להתחבר לעולם הדמיון והם לא ממש מתעניינים מה יהיה הסוף ,חסר להם הדמיון המופשט כדי לדמיין את הסוף ולהסתקרן ולרוץ לראות אם זה מה שקרה...
ואם התזה שלי נכונה, אז קומיקס יכול - למצער - לקדם אותם בעניין ולתת להם את חווית העלילה והדמיון!!

זה אולי נכון בקשר לאלו שלא אוהבים לקרוא.
אבל זה ודאי לא נכון בקשר לאלו שלא ניסו לקרוא.
ולמה שילד ינסה לקרוא אם יש לו הצע ענק של ספרים מאויירים, מעניינים ויותר קלים לקריאה?

אני ממש לא נגד קומיקס, אם הוא בכמות הנכונה של 20% קומיקס ו 80% ספרי קריאה.
זה בסדר גמור מבחינתי.

לילדים שלי, אני מרשה להביא 2 ספרים מהספריה, אחד ספר קריאה ואחד קומיקס.
ככה הם לומדים לקרוא גם ספרי קריאה, ובסופו של דבר, הם נהנים מזה הרבה יותר .

• הוסף לסימניות
לילדים שלי, אני מרשה להביא 2 ספרים מהספריה, אחד ספר קריאה ואחד קומיקס.
ככה הם לומדים לקרוא גם ספרי קריאה, ובסופו של דבר, הם נהנים מזה הרבה יותר .
יפה.
אצלי הילדים גדלים ועוברים לאט לאט לשילוב של קומיקס וספרים. ככלל קשה לי (רעיונית...) להתחיל לנהל להם גם את ספרי הקריאה...

• הוסף לסימניות
לא מבינה למה אנשים נמצאים בעמדה של לבקר את הקומיקס -ולא משנה מאיזו סיבה, (אם שיהיה גם וגם, או רוב קריאה רגילה וכו וכו) יש חיסרון בזה שנפנים שהדור הצעיר הולך על קומיקס, ורק קומיקס?
מישהוא רואה בזה חיסרון מהותי?
(-בקומיקס יש פחות מלל, אז אולי הילדים שלנו יגדלו אנלפבתים, כי הם קוראים פחות? מגוחך)
בעיני זה בדיוק אותו אותה התפתחות כמו שפעם לא היה אנטיביוטיקה והיום יש,
זה התפתחות של העולם, חידושים, וכל עוד אין בזה דבר רע, אז למה אנחנו נגד?
רק כי זה חדש?? רפורמה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה