נכתב ע"י אסתר10;1308491:חבל...![]()
נכון מאוד!!!נכתב ע"י MV25;1309156:מאד מציק לי פה
הבקשה הזאת
ג. זמינות - אפשר לדפוק שם 5 דקות לפני הצפצוף, או בחול המועד, ב12 בלילה וכו', (ושכנה שלי אפילו הלוותה מהם פעם בשבת)
ודומות
חשבתי פעם לכתוב מכתבים למערכת על הנושא הזה
ואני לא יודעת איך זה יתקבל.
כבעלת עסק בתוך הבית
היינו כאלה נחמדים בשנה שנתיים הראשונות
כמעט 24 שעות ביממה
זמינות לכל משאלה וגחמה
מה לא?
המוטו הפנימי שלנו היה שירות לכל אחד מכל הלב
אמנם, זה נתן לעסק שלנו ב"ה את הדחיפה הראשונית והכניס אותנו למודעות
אבל לאט לאט פשוט הרגשנו מותשים
נוצר מצב שלא היה לנו מנוחה, ומה שקרה בסוף שמרוב שרות בשעות לא שעות כבר לא הייתה לנו הפניות והחיוך ללקוחות שהגיעו בשעות הפתיחה הרגילות.
התייעצתי אז עם ארגון מסילה והם נתנו לי כלל.
החנות היא לצרכי נפש-כלומר כדי שיהיה לנו לחם לאכול / להאכיל ובגד ללבוש/להלביש
כי כשיש לנו לתת את זה לילדינו הנפש באה על סיפוקה
אבל אם בדלת השנייה אנו הורסים את שלוות הנפש, מה הועלנו?
אם אין לנו אוזן שלימה אחת לתת לילדינו כי הטלפון מצלצל, דופקים בדלת, וכו'? מה הועלנו?
מעבר לכך שהילדים תמיד חזרו למצב של חנות ולא לבית שלהם.
היינו מותשים כבר מלהחזיק את החנות ולא פעם חשבנו לסגור.
היום, אנו די עומדים על השעות פתיחה
קנינו מכשיר טלפון עם מזכירה אלקטרונית
שהיא זאת ש"עונה" ללקוחות בשעות סגורות, ומיידעת אותם בשעות פתיחה.
אנחנו עדיין נענים לפניות של אנשים שבאמת נתקעו, כשאנחנו יכולים,
אבל העיקר, אלו שמגיעים בשעות הפתיחה מקבלים את מלא השירות
לגיד לכם שכולם מקבלים את זה? שאין לקוחות שחושבים ש"אנחנו לא צריכים אותם" כבר כי גדלנו ויש לנו כבר אחרים?
יש, והרבה,
אבל גם נשארנו עם החנות והשירות לתועלת כל הצדדים.
אז תחשבו על זה לפני שאתם מחוסר מודעות דופקים ומצלצלים בשעות לא שעות. בבקשה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים