עזרה אשמח את זה להורדה בMP3

• הוסף לסימניות
מצו"ב:

לא נפתח בנטפרי..

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם זה אחלה תוכנה

קבצים מצורפים

• ‏‏ארכיון WinRAR ZIP חדש.zip
    KB 153.5 · צפיות: 269
  • הוסף לסימניות
להפעיל ולהתקין
יש בעיה בתוכנה עצמה?

• הוסף לסימניות
1713468203880.png
הנה תמונה
משמאל לימין:
בחירת המקום אליו הקובץ ירד
בחירה האם ירד כקובץ וידאו או שמע
בחירת איכות הקובץ
בריבוע הלבן להדביק את הכתובת אתר והקובץ יורד. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מוזר
זה לא נפתח בכלל
פותח חלון שאלה אם להתקין את התוכנה
מסמנת כן
ושום דבר לא קורה...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון פספסתי את ההודעה על הגשמת החלום, אני שמח ממש שהצלחתי להגשים למישהו חלום...
לגבי הצורך לשדרג
ממש מוזר, כי לי זה בחינם כבר הרבה זמן,
ואני לא זוכר מאיפה בדיוק הורדתי.... רק חיפשתי את שם התוכנה באינטרנט

• הוסף לסימניות

אני צריכה גם את זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום לכולם
אשמח להורדה ל-MP3 של כמה הרצאות דחוף
תודה רבה מאד
יישר כח עצום
מישהו יכול להוריד לי כמה רצועות מיוטיוב

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה