אשמח לדעתכם על הצעת משכנתא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא חושב שזה נכון, כי זה לא אומר כלום, כאמור לא מחפש לבאס מי שעשה עבודה טובה
אתה יודע שזה לא נכון כי אני חוזר לכל בנק 10 פעמים ועושה סקר שוק מקיף של 6 בנקים באופן קבוע וזה הסיבה שאני מוכן להתערב זה הכל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז כנראה תלוי סניף. שום הסבר אחר. ביתר ואשדוד - לא !!
אוקיי, אבל אפשר גם להרגיע, אני לא כותב לך טיפ סתם כי בא לי להטעות אותך...
עשיתי בסניף בני ברק טאבו משותף ל - 4 רוכשים (כמובן בלי הכנסות וכו'...)
לא רואים כלום באישור אבל אין בעיה להראות (מלפני כחצי שנה)
1763389138299.png
1763389172781.png

• הוסף לסימניות
אתה יודע שזה לא נכון כי אני חוזר לכל בנק 10 פעמים ועושה סקר שוק מקיף של 6 בנקים באופן קבוע וזה הסיבה שאני מוכן להתערב זה הכל
יש עוד דברים בסוף חוץ ממו"מ ועבודה קשה יש סניפים/מחוזות/מאשרים שיירדו יותר ויש פחות
לפעמים ענין של מרווח כולל של הסניף ועוד הרבה משתנים
לכן זה שעבדת 100% לא אומר שאין יועץ בקצה השני של הארץ שהשיג יותר טוב, וזה הסיבה שאין ענין להראות את זה

• הוסף לסימניות
אוקיי, אבל אפשר גם להרגיע, אני לא כותב לך טיפ סתם כי בא לי להטעות אותך...
אני לא רואה חסום? אני פשוט רטוצה לראות פיצול מסלולים זהים בפועלים עוד לא יצא לי לראות בחיי
ש עוד דברים בסוף חוץ ממו"מ ועבודה קשה יש סניפים/מחוזות/מאשרים שיירדו יותר ויש פחות
לפעמים ענין של מרווח כולל של הסניף ועוד הרבה משתנים
לכן זה שעבדת 100% לא אומר שאין יועץ בקצה השני של הארץ שהשיג יותר טוב, וזה הסיבה שאין ענין להראות את זה
נפלתי על כל המרחבים הבעייתיים ? הגם שאני עובד בסניפים מגוונים כמעט עד צפת (אישית אני גם לא מסכים עם זה בסוף כל תיק מגיע למאשר אחד ובסקר שוק אתה תמצה) (אם לא - מצאנו את התירוץ המושלם לריביות פח . גם אם אתה יועץ)
וחוץ מזה עוקב כל הזמן אחרי הצעות של אחרים
ומנצל פיתויים וכו' איפה שאפשר
וכן... מוכן להתערב...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא רואה חסום? אני פשוט רטוצה לראות פיצול מסלולים זהים בפועלים עוד לא יצא לי לראות בחיי
סבלנות... גם לי יש נטפרי וגם לי אין ווצאפ...
נפלתי על כל המרחבים הבעייתיים ?
ח"ו, אתה מביא הצעות מעולות
האמת שאני ממש מתפלא על מה שאתה אומר כי אתה הרי כן מתעסק בזה
תגיש באותו יום שני תיקים דומים באותו סניף ותשאל את הבנקאי האם הסיכון שלהם בתיק זהה...
טיפ: תחפש סניפים רעבים ובעיקר סניפים שיש הרבה כל מטרה/תושבי חו"ל וכדו'
בסוף כל תיק מגיע למאשר אחד
מה פתאום
(אם לא - מצאנו את התירוץ המושלם לריביות פח . גם אם אתה יועץ)
תודה על המחמאה, מאיפה אתה מכיר אישורים שלי ?

• הוסף לסימניות
לא דיברתי על הגרירה . דיברתי כללית . על הגרירה מספיק אישור תביא מפועלים לפי מה שמוניטין הביאה פה באחד האשכוכולת יש להם הרבה מה לומר

• הוסף לסימניות
תודה על המחמאה, מאיפה אתה מכיר אישורים שלי ?
לא דיברתי עליך . ח"ו . רק אמרתי שאם דברים משתנים כל כך במהירות בין סניף למשנהו ובין תקופה לחברתה זה פתח של גיהינום לכל לקוח
תגיש באותו יום שני תיקים דומים באותו סניף ותשאל את הבנקאי האם הסיכון שלהם בתיק זהה...
מי אמר שלא?
טיפ: תחפש סניפים רעבים ובעיקר סניפים שיש הרבה כל מטרה/תושבי חו"ל וכדו'
יגעתי ומצאתי. זה לא סוד. (שאלה - למה באמת עשרות יועצים על פקיד אחד דוקא ב"שכונה"? זה פיר?)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעניין מאד...
החכמתי...
כמעט הלכתי מכות עם הפקידים בסניף אם יש דבר כזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה